Startersfunctie accountant (staff audit - WO)

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Required language
English

Description

EY Accountants heeft nog startersfuncties WO- op de controlepraktijk beschikbaar!

Functie

Je gaat werken in de controlepraktijk. Dit betekent dat je bij diverse cliënten in teamverband jaarrekeningen controleert. Door de teamindeling werk je veel samen met je collega's. Daarnaast kun je ingezet worden bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Naarmate je je verder ontwikkelt, adviseer je jouw cliënten op een breder financieel terrein. Een mentor zorgt voor de persoonlijke begeleiding. Je werkt in een team waarin werkplezier vooropstaat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt de ruimte.

Profiel

Je hebt de ambitie en het doorzettingsvermogen om verder te komen in het vak. Met het diploma WO accountancy, eventueel aangevuld met één of twee jaar relevante werkervaring, ben je uitstekend voorbereid op de kansen die wij je bieden. Om te groeien ben je bereid verder te studeren of studeer je al voor registeraccountant. Vanzelfsprekend bieden wij je daarvoor alle kansen. De combinatie van werk en studie zie je als een prima mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en vindt het functioneren in een team een belangrijke voorwaarde voor het accepteren van een baan.

Aanbod

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden biedt EY een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer en een breed pakket opleidingen.

Belangstelling

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Aron Strengholt, Recruiter, via aron.strengholt@nl.ey.com of tel: +31 (0)6 29084173.

Back to top
Risk Vacancies
Cancel