Scriptiestage Audit

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy
Required language
English

Description

Scriptiestage Audit

Tijdens een scriptiestage bij EY bieden we je de mogelijkheid om, naast het schrijven van jouw scriptie, kennis te maken het werk van een accountant en de sfeer op ons kantoor in Groningen.

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van Assurance, (Tech) Consultancy, Tax, Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

Van kleine bedrijven tot 's werelds bekendste merken, onze klanten rekenen op betrouwbare financiële overzichten. Binnen EY Assurance speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Je analyseert de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Dit is essentieel voor het goed functioneren van de maatschappij en de financiële markten.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

 • Tijdens een scriptiestage bij EY bieden we je de mogelijkheid om, naast het schrijven van jouw scriptie, kennis te maken het werk van een accountant en de sfeer op ons kantoor in Groningen.

 • Je krijgt de mogelijkheid om jouw scriptie bij EY te schrijven. Hierbij kies je zelf het onderwerp en krijg je begeleiding van ervaren professionals uit de audit praktijk. Tijdens het schrijven van je scriptie krijg je bij EY ondersteuning bij het verzamelen van jouw data en kun je gebruik maken van onze expertise.

 • Je krijgt ruimte voor persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling, omdat je de kans krijgt om mee te lopen bij verschillende klanten.

 • Je start samen met een enthousiaste groep mede-scriptanten en je leert daarnaast veel EY collega’s kennen.

 • Na het afronden van jouw scriptie is het mogelijk om door te stromen in een startersfunctie en door te studeren richting jouw RA titel of deel te nemen aan ons interne opleidingsprogramma EY University.

Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

 • Je bent bezig met het afronden van een HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde of je hebt een aantoonbare affiniteit met Accountancy.

 • Je bent analytisch, ambitieus en zorgvuldig.

 • Je vindt het afleveren van kwalitatief goed werk vanzelfsprekend.

 • Je kunt zowel in het Nederlands als Engels goed communiceren.

 • Je vindt het leuk om in diverse teams te werken.

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een stimulerende werkplek bij ons op kantoor om je scriptie te schrijven en kennis te maken met onze professionele, maar informele cultuur. Aanvullend bieden we je:

 • Een mentor en buddy die je begeleiden tijdens jouw stage en klaarstaan om al jouw vragen te beantwoorden.

 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die op kantoor worden georganiseerd, zoals: Young EY, vrijdagmiddagborrels, sportevenementen en stagiaire uitjes.

 • De kans om praktijkervaring op te doen en jouw netwerk binnen EY te verbreden.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt.

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Aron Strengholt via +31(0)6 29 08 41 73 of via email: aron.strengholt@nl.ey.com.

Een online assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel