Junior Trader Amsterdam

Company
Accent Circonflexe Groupe
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Trading
Required language
English

Description

Over ons

Accent Circonflexe Groupe B.V. is een bedrijf dat voornamelijk handelt op de aandelenbeurzen van Europa. Onze handelaren handelen in aandelen, uitsluitend voor rekening en risico van het bedrijf.  We hebben dus geen klanten en onze handelaren beslissen zelf over aan- en verkopen (als day-to-day hedgefund). Accent Circonflexe Groupe B.V. is gevestigd in gebouw "Het Einde Van De Wereld" in hartje Amsterdam. Een leuk, flexibel bedrijf met een informele bedrijfscultuur en een unieke beroepsgroep!

De functie: 

Als Junior aandelenhandelaar ga je, na een korte maar pittige opleidingsperiode, zelfstandig handelen in enkele fondsen. Je identificeert kansen en onderneemt de bijbehorende actie. Je weet nieuws op waarde te schatten en je onderkent en beheerst de risico's die je aangaat. In deze functie draait het om snel, geconcentreerd en adequaat reageren op wat er in de markt gebeurt. Visie, timing, kennis en ervaring: alles valt samen in deze functie. We leren je snel de ins & outs van de aandelenhandel, derivaten en electronic trading. 

Wie zoeken wij:

Je hebt zojuist een HBO of WO opleiding afgerond of doet dit binnenkort.  Je bent in staat zelfstandig te functioneren en je flexibel en gedisciplineerd op te stellen in de sterk wisselende markten. Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen, motivatie en een sterk analytisch vermogen, met name op numeriek gebied. Jouw initiatief, intuitie  en winnaarsmentaliteit zijn de sleutels tot je succes. Misschien heb je op hoog niveau succesvol gepokerd of ben je een top-competitive gamer. Jij weet hoe dan ook risico's goed in te schatten. 

Wat bieden wij

  • Een zelfstandige functie in een dynamische omgeving.

  • Een ondernemende cultuur vol kansen en de ruimte je te ontplooien.

  • Een zeer aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden.

  • Een spannend beroep: elke dag zijn er nieuwe uitdagingen.

De procedure

Om te solliciteren kun je je brief en CV versturen via het formulier op deze pagina. Zien wij iets in je, dan sturen we je een aantal online-tests. Passen de resultaten daarvan eveneens binnen ons profiel, dan nemen we contact met je op voor een nadere persoonlijke kennismaking.

Solliciteren

Back to top
FSG Vacancies
Cancel