Stage Audit

Company
HLB
Type
Internship
Location
Rotterdam,Groningen,Niewegein,Emmen,Noord-Brabant
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Stage Audit – HLB Nederland 

Je kennis eindelijk kunnen toepassen in de praktijk, daar word jij blij van. Het vak leren in de controlepraktijk, maar nog veel belangrijker: vooral met veel plezier naar je stage gaan! Dat kan bij HLB.

Je gaat kennis maken met onze klanten; van het kleine MKB tot bedrijven tegen de controlegrens, en van familiebedrijven tot publieke instellingen. Zo kom je in aanraking met veel verschillende branches, zoals bijvoorbeeld horeca, advocatuur, bouw, IT en gezondheidszorg.

Vanaf je eerste stage dag denk je mee over uitdagende vraagstukken binnen het MKB. Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast kun je alvast je eerste ervaring in de praktijk op gaan doen. Onder begeleiding van een ervaren collega voer je beoordelings –en controlewerkzaamheden uit bij de klant.

Jouw kwaliteiten, interesses en ambities bepalen de invulling van je stage. Maar wel met de juiste interne begeleiding van onze collega’s. Zo ben je regisseur van je eigen stage en maak je jouw stage tot een succes ervaring.

“HLB is het twaalfde accountancykantoor ter wereld, maar dat weet bijna niemand. Zonde, want mede daardoor hebben we ontzettend veel te bieden, zowel aan onze klanten als aan onze medewerkers.”

 - Bjorn Hendriks

Wat we verder bieden

  • Flexibele werktijden

  • Hoogste kwaliteit en deskundigheid

  • Doorgroeimogelijkheden en steeds weer nieuwe uitdagingen (op lokale, nationale of internationale schaal)

Over jou...

  • WO student met de ambitie om RA te worden

  • Op zoek naar een voltijd of duaal stage

  • Nauwkeurig en kwaliteitsgericht

  • leergierig en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal! Heb je vragen neem dan contact op met onze recruiter Joyce van der Kolm,
T: ​​06-28497934 | E: 
werken@hlb.nl

Solliciteer

Back to top
FSG Vacancies
Cancel