Meeloopstage Corporate Finance

Company
EY
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Consultancy, Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English

Description

Als meeloopstagiair(e) ervaar je hoe het is om bij EY te werken en ontwikkel je jezelf als jonge professional door waardevolle en relevante praktijkervaring op te doen.

EY is een wereldwijde speler actief op het gebied van (Tech) Consultancy, Assurance, Tax en Transactions. Met onze expertise, systemen en financiële diensten dragen we bij aan een betere werkomgeving. Dat begint met een cultuur waarin je training, kansen en creatieve vrijheid krijgt om jezelf en EY continu te verbeteren.

EY Transaction Advisory Services (TAS) speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van haar klanten bij het kopen, verkopen en fuseren van ondernemingen. Strategievorming, herstructureringen, operationele verbeteringen en IPO’s horen daar ook bij. Je werkt nauw samen in teamverband zodat je klanten in staat zijn om goed onderbouwde beslissingen te nemen. Hierdoor kunnen zij hun kapitaal en transacties managen in een snel veranderende wereld. Als transactions-specialist werk je binnen diverse functionele gebieden, sectoren en regio’s.

Wat je bij ons kunt verwachten – een verrijkende ervaring waarvan je een leven lang profiteert

Als meeloopstagiair(e) ervaar je hoe het is om bij EY te werken en ontwikkel je jezelf als jonge professional door waardevolle en relevante praktijkervaring op te doen.

 • Als stagiair(e) draai je mee met de specialisatiegroep van jouw voorkeur: Mergers & Acquisitions, Valuation Modeling & Economics, Transaction Support, Restructuring, Operational Transaction Services, Real Estate Advisory Services, Debt Advisory of Infrastructure Financial Advisory. De werkzaamheden verschillen per specialisatiegroep. Klik hier voor meer informatie over de specialisatiegroepen.

 • Je houdt je onder andere bezig met het opstellen en reviewen van waarderingsrapporten en complexe financiële modellen.

 • Je ondersteund bij het uitvoeren van markt- en sectoronderzoeken en zal je meewerken aan pitch/proposal trajecten.

 • Je helpt collega’s gedurende de due-dilligence onderzoeken (zowel buyside, als sellside).

 • We helpen je het maximale uit jezelf te halen door je een mentor toe te wijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt.

  Wat je meebrengt – vaardigheden waarmee je de toekomst vorm geeft

Voor ons Transaction team zijn we opzoek naar versterking. Hoewel het merendeel van het team in Amsterdam en Rotterdam werkt kan je ook aan de slag in Eindhoven of Zwolle.

 • Je bevindt je in de laatste fase, of bent zojuist afgestudeerd, van je WO studie in Finance, Financial Management, Economie, Econometrie of een andere aanverwante financieel-economische richting, dan wel een technische studie.

 • Naast je studie heb je jezelf op verschillende manieren ontwikkeld, bijvoorbeeld tijdens een relevante stage, een bestuursjaar of andere nevenactiviteiten.

 • Je hebt sterke en aantoonbare affiniteit met Corporate Finance, fusies en overnames en de financiële wereld in brede zin.

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk.

 • Je bent bovengemiddeld ervaren met Microsoft Office in het algemeen en in het bijzonder met Microsoft Excel.

Wat we je bieden – een inspirerende werkomgeving

We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je:

 • Een mentor die je begeleidt tijdens jouw stage en klaar staat om al jouw vragen te beantwoorden.

 • De mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sociale activiteiten die georganiseerd worden op kantoor zoals bijvoorbeeld Young EY, vrijdagmiddagborrels en team uitjes.

 • De kans om praktijk ervaring op te doen en jouw netwerk binnen EY te verbreden.

Klik hier voor meer informatie over wat werken bij EY aantrekkelijk maakt

Word onderdeel van ons highest performing team!

Heb je vragen, neem dan contact op met Tess Wielaard (Recruiter) via email tess.wielaard@nl.ey.com.

Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een (online) assessment en een pre employment screening. 
Door wet- en regelgeving en doordat EY (en in sommige gevallen haar klanten) hoge eisen stelt aan de betrouwbaarheid en de integriteit van haar medewerkers wordt elke nieuwe medewerker gescreend. Afhankelijk van het functieniveau kan de pre employment screening uit de volgende onderdelen bestaan: Verklaring omtrent Gedrag (VOG) of – indien geen VOG in Nederland kan worden aangevraagd – Criminal Background Check uit het land waar je op dit moment woont of de afgelopen vijf jaren hebt gewoond, integriteitsvragenlijst, verificatie van ID, diploma’s en/of werkervaring en het raadplegen van het centraal insolventieregister.  
Als je hier vragen over hebt, kan je deze stellen aan de hierboven vermelde recruiter.

Solliciteer

Back to top
FSG Vacancies
Cancel