Finance Traineeship

Company
Fit Professionals of Finance
Type
Traineeship
Location
Groningen,Zwolle
Sector
Consultancy, Financial Management , Asset Management , Corporate Finance
Required language
Dutch

Description

Werken bij Fit Professionals of Finance

Je bent net klaar met je (bedrijfseconomische of financiële) studie en wilt graag je eerste stappen zetten in het werkveld. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Lastige vragen waar we je graag mee helpen! Bij FIT bieden we je op basis van detachering de kans om bij verschillende organisaties, in verschillende functies, te kijken wat goed bij je past. Zo kun je goed oriënteren op de mogelijkheden die het werkveld jou biedt. We helpen je hierbij door middel van coaching en begeleiding, zo haal jij het maximale uit jezelf en de opdracht! Loop je op een opdracht tegen een vraagstuk aan waar je niet uitkomt? Werken zij met een systeem dat je nog niet kent? Geen enkel probleem! Je collega’s van Fit helpen je natuurlijk graag, gezamenlijk hebben we namelijk flink wat kennis in huis!

Bij FIT bieden we je op basis van detachering de kans om bij verschillende organisaties, in verschillende functies, te kijken wat goed bij je past. Zo kun je goed oriënteren op de mogelijkheden die het werkveld jou biedt. We helpen je hierbij door middel van coaching en begeleiding, zo haal jij het maximale uit jezelf en de opdracht!

Loop je op een opdracht tegen een vraagstuk aan waar je niet uitkomt? Werken zij met een systeem dat je nog niet kent? Geen enkel probleem! Je collega’s van Fit helpen je natuurlijk graag, gezamenlijk hebben we namelijk flink wat kennis in huis!

Dit bieden wij jou

● Een salaris van € 2.800,- bruto obv een fulltime dienstverband;

● een vitaliteitsbudget van € 600,- bruto per jaar;

● een moderne leaseauto die meegroeit met jouw ontwikkeling;

● de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen, o.a. door Fit Digital Leadership;

● maandelijkse bijeenkomsten, borrels en sportactiviteiten.

Wat ga je doen als Trainee bij Fit?

Het Traineeship bestaat uit 10 trainingen in een periode van 10 maanden en volg je naast een opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Zo kun je je kennis direct in de praktijk toepassen.

In het Skills gedeelte van het Traineeship ga je samen met een externe coach aan de slag met onderwerpen als Communicatie en Time Management. Je kunt hierbij zelf casussen inbrengen. Samen met je mede-Trainees en coach ga je deze bespreken. Het Finance gedeelte van het Traineeship biedt ruimte om Business Cases te bespreken, maar ook gaan we aan de slag met o.a. Power BI. Power BI geeft jou de mogelijkheid om op alle lagen van de organisatie te communiceren, super waardevol dus!

Na het succesvol afronden van het Traineeship kun je direct promotie naar Finance Professional maken. Wil je nog verder leren? Dan kun je instromen in ons geaccrediteerde post-hbo Fit Digital Leadership programma!

Functie eisen

● Een afgeronde relevante universitaire- of hbo-opleiding;

● affiniteit met Finance;

● een leergierige en resultaatgerichte werkhouding;

● een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wil je meer weten over ons Traineeship of direct je enthousiasme kenbaar maken? Neem dan contact op met Loes via 06 25 25 30 81.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel