Open Sollicitatie

Company
Fit Professionals of Finance
Type
Vacancy
Location
Groningen,Zwolle
Sector
Consultancy, Financial Management
Required language
Dutch

Description

De Organisatie

Fit groeit hard! We zijn dan ook doorlopend op zoek naar gemotiveerde, fanatieke professionals om ons team te komen versterken en onze groeiambities te realiseren. Herken jij jezelf in onze doelstellingen en kernwaarden en wil jij hier graag onderdeel van uitmaken? Top, solliciteer dan direct!

Aan de slag als Fitter betekent afwisselend en uitdagend werk, kansen om je te verbreden en verdiepen in je kennis en een netwerk waar je altijd terecht kan om te sparren en informatie uit te wisselen. Dit alles vanuit onze kernwaarden: Deskundig, Betrokken en Vitaal.

Dit bieden wij jou

  • Een dynamische leeromgeving met een groep deskundige, enthousiaste professionals!

De functie

Lijkt het je interessant om ervaring op te doen bij verschillende bedrijven en jouw kennis en ervaring te brengen binnen een groeiende, fanatieke organisatie? Dan is Fit wellicht de juiste organisatie voor jou.

Bij Fit vinden we het belangrijk dat je naast uitdagende opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers ook altijd je netwerk en collega’s binnen Fit hebt om op terug te vallen. We investeren hier dan ook volop in door o.a. maandbijeenkomsten en kennissessies.

Functie eisen

  • Een afgeronde hbo- of  wo opleiding in de richting van Finance.

Solliciteren

Wil jij meer weten over wat er voor jou mogelijk is bij Fit Professionals of Finance óf wil je direct je enthousiasme kennismaken? Solliciteer dan direct of neem contact op met Loes via 06 25 25 30 81!

Solliciteer nu

Back to top
FSG Vacancies
Cancel