Stage Commercieel Winkelvastgoed

Company
CBRE
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Real Estate Services
Required language
Dutch, English

Description

Wil jij alles leren over commercieel winkelvastgoed? Zowel aan- en verhuur als aan- en verkoop? Dan biedt ons Retail team je de perfecte leerschool!

Wat ga je doen?

Wij bieden jou de kans om gedurende minimaal 5 maanden binnen een dynamische en internationale organisatie relevante werkervaring op te doen en eventueel je afstudeeropdracht uit te voeren. Ons Retail team is actief in zowel aan- en verkoop, als aan- en verhuurtrajecten.

Het Retail Capital Markets team houdt zich bezig met het adviseren en begeleiden van beleggers in aan- of verkooptrajecten van commercieel winkelvastgoed. Voor de klant worden voor de trajecten verschillende werkzaamheden uitgevoerd zoals: haalbaarheidsanalyses van een belegging of financiering, marketing en realisatie van een propositie; documentatie en financiële modellering, commerciële onderhandelingen en uitbrengen van biedingen, begeleiding van een due diligence proces en closing van de transactie. Het Retail agency team houdt zich bezig met de aan- en verhuur van winkelvastgoed door heel Nederland, waarbij zij zowel professionele vastgoedbeleggers als (inter)nationale retailers vertegenwoordigen.

Tijdens deze stage zul je je met beide onderdelen bezighouden. Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:

 • ondersteunen van de adviseurs bij lopende opdrachten;

 • opstellen van financiële modellen;

 • analyseren van objecten en portefeuilles in winkelvastgoed;

 • ondersteuning bij het opstellen van pitches, verkoopstrategieën, informatie memoranda, verhuurbrochures en andere presentaties;

 • structureren van digitale datarooms en coördinatie van informatievoorziening;

 • begeleiden/coördineren van bezichtigingen van objecten;

 • ondersteuning bij ontwikkeling en optimalisatie van data-producten.

Wat heb je ons te bieden?

 • Je bent in de laatste fase van je studie op hbo-/wo-niveau (bijv. financieel/economisch/bouwkundig);

 • Je bent minimaal 4 dagen in de week beschikbaar.

 • Je hebt interesse in het commercieel onroerend goed;

 • Je hebt een goed cijfermatig inzicht en analytische kwaliteiten;

 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent gewend om zelf het initiatief te nemen;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit hebben wij jou te bieden!

Als stagiair(e) bij CBRE krijg je de gelegenheid relevante werkervaring op te doen en (indien van toepassing) jouw scriptie te schrijven. Je wordt hierbij intensief begeleid door collega’s met jarenlange ervaring binnen het commercieel vastgoed. Tijdens je stageperiode zal je actief deel uit maken van het team.
Er worden geregeld activiteiten georganiseerd zoals borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Wij bieden je een stage in een enthousiast en gedreven team en een fijne werkomgeving met veel uitdagingen en de mogelijkheid om te ontdekken waar je kwaliteiten liggen en welke richting je binnen het vastgoed op wilt gaan.

Over het team!

Het Capital Markets team is een hecht team van ervaren en gedreven consultants met passie voor het vak. Ze houden zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering van aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed net als de coördinatie van due dilligence trajecten. Ook adviseren ze onze opdrachtgevers bij vastgoedfinancieringen.

Tijdens de stage zul je onderdeel uitmaken van het Retail team. Dit team bestaat uit 12 personen die zich volledig focussen op de winkelvastgoedmarkt in Nederland. Er wordt hard gewerkt, maar de successen worden zeker gevierd door verschillende borrels, bedrijfs-en afdelingsuitjes. Tijdens een stage bieden wij je een leerzame, maar zeker ook een leuke tijd!

Over CBRE Advisory

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel.

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage.

Solliciteer nu

Back to top
FSG Vacancies
Cancel