Real Estate Capital Markets Traineeship

Company
CBRE
Type
Traineeship
Location
Amsterdam
Sector
Corporate Finance, Real Estate Services
Required language
Dutch, English

Description

Wil jij werken bij de grootste en meest toonaangevende vastgoedadviseur ter wereld? Ben je gedreven, analytisch en ambitieus en wil je binnen het vastgoed jouw financiële en commerciële kwaliteiten benutten? Dan is het CBRE Real Estate Corporate Finance Traineeship iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het Traineeship
In dit Traineeship staan brede ontwikkeling en persoonlijke groei centraal. Gedurende een tweejarig traject rouleer je tussen verschillende afdelingen waar je als volwaardig teamlid aan de slag gaat. Zo kom je terecht bij Investment Properties, Valuation Advisory, Capital Advisors of Debt & Structured Finance. Tijdens het Traineeship komen de volgende deelgebieden aan bod:

 • Investments

 • Valuations

 • Equity Placement

 • Debt & Structured Finance

What’s in it for you?
Tijdens je Traineeship werk je aan zeer afwisselende en uitdagende opdrachten. Als Trainee heb je bij ons een steile leercurve, doordat je snel verantwoordelijkheden krijgt, concreet meewerkt aan projecten en intensieve begeleiding krijgt. 

Wat vragen wij van jou? 

 • Je bent in het bezit van een WO diploma, bij voorkeur in Finance, Vastgoed en/of Investment of Bouwkunde;

 • Je bent analytisch sterk en gaat gestructureerd te werk; 

 • Je bent vasthoudend, gedreven en resultaatgericht;

 • Je werkt accuraat en je hebt een goed besef van kwaliteit; 

 • Je toont initiatief en hebt commercieel inzicht;

 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden en kunt jezelf goed presenteren;

 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar hebt ook de nodige teamgeest;

 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Dit hebben wij jou te bieden

Het Real Estate Corporate Finance Traineeship is een programma van 2 jaar, waarin je bij minimaal 3 afdelingen gaat werken. In het eerste jaar draai je daarnaast mee in het CBRE Traineeshipprogramma. 

Tijdens het Traineeship werk je samen met collega’s uit verschillende vastgoeddisciplines, kun je professionele trainingen volgen en breid je jouw netwerk uit. Alles om jou een vliegende start van je vastgoedcarrière te bezorgen! Je maakt deel uit van een groep jonge professionals, waarmee je samen onze organisatie en de sector door en door leert kennen. Daarnaast besteden we aandacht aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard vinden wij het belangrijk dat onze junioren/trainees elkaar en onze collega’s ook in een informele sfeer beter leren kennen, dus zijn er verschillende borrels, etentjes en sportevenementen die door het jaar heen worden georganiseerd.   

Het programma start tweemaal per jaar: op 1 maart en 1 september, maar in principe kun je het hele jaar door bij ons starten en vervolgens meegaan in het eerstvolgende Traineeshipprogramma. 

Over het team

Capital Markets
Het Capital Markets team bestaat uit ongeveer 50 personen en omvat de afdelingen Investment Properties, Debt & Structured Finance en Capital Advisors.

 • Investment Properties
  Deze afdeling houdt zich bezig met de commerciële begeleiding en advisering in aan- en verkooptrajecten van commercieel vastgoed, net als de coördinatie van due dilligence trajecten. IP is onderverdeeld in sectoren zoals winkels, woningen en kantoren,  hotels en zorgvastgoed.

 • Capital Advisors
  Capital Advisors biedt cliënten strategisch advies over (indirecte) beleggingsvraagstukken en/of marktproposities en werkt samen met cliënten om de optimale oplossing te vinden voor vastgoed- en kapitaalgerelateerde behoeften. Naast strategisch advies aan beleggers bieden zij managers ondersteuning bij het structureren, positioneren en promoten van beleggingsproposities. 

 • Debt & Structured Finance
  Het Debt & Structured Finance team biedt een breed scala aan vastgoedfinancieringsgerelateerde diensten aan diverse nationale en internationale opdrachtgevers. Het team sluit nauw aan bij onze andere Europese en Amerikaanse Debt & Structured Finance divisies.

Over CBRE Advisory

Bij CBRE maakt het niet uit of je een ervaren professional of een jong talent bent, en op welke positie je speelt. We bieden iedereen de vrijheid om kansen te pakken. We werken hard voor onze successen en vieren die met elkaar, bijvoorbeeld na het sluiten van een deal of tijdens onze wekelijkse borrel. 

Met ruim 90.000 medewerkers verspreid over 480 kantoren in 100 landen is CBRE wereldwijd marktleider in real estate consultancy. In Nederland werken onze 500+ professionals vanuit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle elke dag aan de mooiste vastgoedprojecten.

Sinds begin 2019 heeft CBRE een nieuw hoofdkantoor in de Schinkelbuurt in Amsterdam, genaamd The Core. Een innovatief gebouw onder het vijftig jaar oude dak van een voormalige autogarage. 

Solliciteer nu

Back to top
FSG Vacancies
Cancel