Junior Assistent Controlepraktijk

Company
Accon avm
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière in de Accountancy?
Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, wij zoeken jou! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende accountant bent die niet kan wachten om uit de schoolbanken te duiken en in de praktijk te springen.

Een blik in je toekomst

Het is maandagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Want een vroege vogel zijn is leuk, maar een goede kickstarter is onmisbaar. Daarom een lekkere kop verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Oke, aan de slag! Je week start met een teamoverleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Daarna heb je samen met de Controleleider en de Assistent Controlepraktijk een afspraak bij een klant.

Na het zelfstandig uitvoeren van een aantal controlewerkzaamheden, heb je aan het einde van de middag een overleg met je leidinggevende gepland staan. Samen bekijken jullie hoe het met je persoonlijke doelstellingen gaat die je aan het begin van het jaar gesteld hebt. Zo houd je focus!

Zo, genoeg werk verzet voor vandaag! Omdat je lekker vroeg bent begonnen ga je op tijd naar huis om te sporten. Morgen begin je wat later, je eigen planning kunnen bepalen heeft zijn voordelen!

Hoe jij het verschil gaat maken

Dit doe je door het verrichten van eenvoudige controleopdrachten, maar ook ondersteun je Controleleiders bij het verrichten van controlewerkzaamheden bij complexe controleopdrachten. Door goed samen te werken gaan de controleopdrachten je steeds gemakkelijker af.

Wij helpen jou namelijk graag op weg om het verschil te maken!

Waarom wil je dit niet missen?

Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel

  • Je bent contactueel sterk, kritisch, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;

  • Daarnaast heb je een bijzondere interesse in controlewerkzaamheden en het grote MKB;

  • Je hebt een afgeronde opleiding HBO of WO Accountancy (AC) of Bedrijfseconomie (BE) of gaat starten aan het Nyenrode traject (Bacelor, Pre-master of Master);

  • Je wilt graag verder studeren voor Registeraccountant (RA) of hebt daar inmiddels een start mee gemaakt.

Wat wij bieden

  • Ruimte voor jou als persoon.

  • Work & play; het is meer dan werk alleen.

  • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.

  • Inspirerende werkomgeving.

  • Dicht bij de ondernemer.

  • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

Vliegende start maken in de accountancy?

Heb je vragen of interesse in de vacature? Neem gerust contact op met onze Campus Recruiter Kim van de Steeg via k.vandesteeg@acconavm.nl of 06 - 82420458. Of solliciteer direct bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel