Aangiftemedewerker - HLB Nannen

Company
HLB
Type
Vacancy
Location
Groningen,Nederland,Emmen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Vacature - Aangiftemedewerker – HLB Nannen Emmen 24-32 uur

Ben je gedreven om onze aangiftepraktijk verder uit te bouwen en jouw opgedane kennis in de praktijk toe te passen? Je bent op zoek naar een kantoor in de regio Emmen - Groningen waar je je breed kunt oriënteren binnen de aangiftepraktijk en samenwerking onder collega’s en met klanten centraal staat. We zouden een match kunnen zijn!

Jouw functie als aangiftemedewerker:

Als aangiftemedewerker verzorg je uiteenlopende aangiften inkomsten –en vennootschapsbelasting voor onze klanten. Je controleert aanslagen, past deze indien nodig aan en daarnaast stel je de daarmee samenhangende correspondentie en dossiervorming op. 

Vanaf dag 1 word je meegenomen in alle lopende zaken en krijg je te maken met ‘training on the job’. We hebben oog voor jouw ambitie en we vinden het belangrijk dat jij je kan blijven ontwikkelen. Daarom is het op termijn ook mogelijk om je bezig te houden met fiscaal voorbereidende werkzaamheden en kan je zelfstandig klantcontact hebben. Onze klanten zijn verspreid over verschillende branches, van kleine winkeliers tot grote logistieke bedrijven en alles daartussen. Ook hebben we een aantal internationale klanten in portefeuille. 

Je krijgt bij ons dus de kans om op verschillende vakgebieden en binnen verschillende branches werkervaring op te doen.

Je komt te werken in ons fiscalistenteam bestaande uit aangifte medewerkers en fiscalisten. Het team bestaat uit 6 gezellige en behulpzame collega’s welke verspreid werken over de 2 locaties van HLB Nannen. Doordat we werken met digitale klantdossiers kunnen we gemakkelijk kantoor overstijgend werken. Jouw standplaats is Emmen, maar je kunt ook in Groningen worden ingezet.

“Wat mij erg aanspreekt is de platte organisatiestructuur, waar ruimte is voor eigen inbreng”. Marjolein van Wijngaarden Fiscalist HLB Nannen.

Jouw profielschets:

 • 3-5 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt een afgeronde fiscale hbo opleiding;
 • Je hebt een klantgerichte houding en bent communicatief vaardig;
 • Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht;
 • Ervaring met AFAS is een pré.

Dit is wat van je van ons ontvangt:

 • Een laptop;

 • Alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 

 • Flexibele werktijden; 

 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

 • We bieden een uitstekende studieregeling; 

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

 • Vaktechnische kennis ontwikkelen en bespreken samen met je collega’s; 

 • Een informele, persoonlijke en gezellige sfeer; 

 • Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes; 

Jouw toekomstige werkplek in Emmen:

HLB Nannen is een regionaal geworteld accountants- en advieskantoor in Groningen en Emmen dat dicht bij de klant staat, letterlijk en figuurlijk.

Ons team – bestaande uit zo’n 30 deskundige en vooral zeer betrokken specialisten – adviseert met name ondernemingen in het mkb en de not-for-profitsector in het noorden van Nederland. Van zzp’ers tot internationaal actieve bedrijven met een miljoenenomzet waarvoor controle van de jaarrekening en de advisering plaatsvindt. 

Jij komt te werken op ons kantoor in Emmen, waar voornamelijk de Audit praktijk gevestigd is. We hebben een professionele maar informele bedrijfscultuur, waar we hard werken maar met oog voor een goede work-life balance. We hebben een actieve personeelsvereniging ,waardoor er op regelmatige basis gezellige activiteiten georganiseerd worden.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel