Pre-Management Traineeship (16 u/w)

Company
Belsimpel
Type
Traineeship
Location
Groningen
Sector
Management
Required language
Dutch

Description

De perfecte voorbereiding op je carrière in het mooie Groningen!

Parttime (min. 16u/w) | Hoofdkantoor Groningen

Ontwikkel waardevolle skills.

Ben jij over (minder dan) een jaar afgestudeerd en nu al aan het oriënteren hoe je eerste baan eruit moet zien? Belsimpel biedt het perfecte traject waarin je parttime naast je studie als Pre-Trainee alvast waardevolle skills opdoet om daarna door te stromen in het Management Traineeship!

Wat doe je als Pre-Trainee?

Vanaf één jaar tot drie maanden voor je afstuderen kun je met het pre-traineeship starten. Gedurende het sollicitatieproces kijken we samen in welk operationeel team jij gaat starten. Hierbij maken we de afweging welk team het beste bij jou past en waar je na je afstuderen als Management Trainee gaat starten. Bekijk voor meer informatie ook hier de vacature voor het Management Traineeship.

Wanneer je bent gestart leer je in sneltreinvaart alle werkzaamheden van je team, want we zijn ervan overtuigd dat je alleen echt goed kunt leidinggeven als je zelf meester bent op de inhoud. Naast de inhoudelijke taken maak je al snel kennis met projectmatig werken en haak je bijvoorbeeld aan bij een project gericht op het coachen van collega’s of het verbeteren van trainingen. Je wordt gedurende het hele traject intensief begeleid door een ervaren trainee en in jullie gesprekken kijken jullie samen waar jouw kwaliteiten liggen!

Om te zorgen voor een vliegende start van je carrière krijg je daarnaast al trainingen die normaal alleen fulltime collega’s bij Belsimpel volgen. Dit zijn trainingen gericht op zo slim en efficiënt mogelijk werken. Ook haak je al een keer aan bij een boekbespreking over een boek dat Jeroen & Jeroen hebben gelezen in de oprichting van Belsimpel! Op deze manier word je al helemaal ondergedompeld in onze cultuur, want die vinden wij erg belangrijk!

Wat bieden wij?

  • Volop doorgroeimogelijkheden - Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen - Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten - Werk met >650 fanatieke collega's.

  • Unieke werksfeer - Elke week borrels en activiteiten.

Waar ga je aan de slag als Pre-Trainee?

Het is mogelijk om in één van onze vijf operationele teams aan de slag te gaan: Team Verzenden & Bezorgen, Team Klantenservice, Team Retour & Reparatie of Team Abonnementen. Bekijk hier de vacatures om een beeld te krijgen van de verschillende teams.

Wie ben jij?

  • Je hebt bijna een WO-diploma in the pocket en het leiden van een team zit in jouw bloed.

  • Met je fanatisme en positiviteit weet jij mensen te inspireren.

  • Je bent communicatief erg sterk en je kunt snel anticiperen op nieuwe omstandigheden.

  • Je bent ondernemend en proactief. Je ziet het werk liggen en krijgt er energie van om uitdagingen aan te pakken.

  • Je bent opzoek naar een parttime uitdaging voor naast je studie en hebt de intentie om na je studie fulltime het Management Traineeship bij Belsimpel in Groningen te starten!

Heb je specifieke vragen of wil je gewoon meer weten over ons traineeship? Neem vrijblijvend contact met ons op via werving@belsimpel.nl. We brengen je graag in contact met één van onze trainees, zij vertellen je graag meer over hun ervaring met het traineeship bij Belsimpel!

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel