Assistent Audit - Arnhem

Company
Grant Thornton
Type
Vacancy
Location
Arnhem
Sector
Accountancy, Assurance
Required language
English

Description

In het kort

Wie: Je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control.
Wat: Controles uitvoeren voor aansprekende nationale en internationale klanten.
Waarom: Ruimte om te groeien en te leren van collega’s, opdrachten en onze traineegame in een persoonlijke en open werksfeer.
Waar: Jouw standplaats is Arnhem, maar je wordt ook in andere regio's ingezet.

De functie

Vanuit ons kantoor in Arnhem werken we voor grote MKB klanten en kleine corporate klanten binnen een grote verscheidenheid aan branches. Als assistent audit ben je gelijk onderdeel van het team, heb je klantcontact en bezoek je ongeveer 15 tot 20 klanten op jaarbasis. Een deel van deze klanten is internationaal georiënteerd. Als assistent accountant ben je betrokken bij de voorbereiding, uitvoering en afronding van opdrachten. Je verricht gegevensgerichte en systeemgerichte controlewerkzaamheden en je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van cijferbeoordelingen en verbandcontroles op jaarrekeningposten. De uitgevoerde werkzaamheden en bevindingen leg je vast in ons elektronisch dossier. Samenwerken met je directe collega’s is hierbij essentieel, maar je vormt ook een multidisciplinair team met fiscalisten en andere specialisten.

Wij zoeken

Als nieuwe collega binnen ons team, herken je jezelf in het volgende profiel:
• Je hebt een (bijna) afgeronde hbo accountancy opleiding of een wo (pre)master accounting & control;
• Je hebt de intentie om verder te studeren voor de RA titel;
• Je hebt een professioneel-kritische houding;
• Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
• Je stelt jezelf pro-actief op en je wilt het beste uit jezelf halen;
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: Jezelf blijven ontwikkelen

Wij bieden je een werkomgeving waarin je jezelf kan zijn, gestimuleerd wordt om het verschil te maken en groei, op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak, aanmoedigt. Door de juiste ondersteuning en coaching zorgen wij ervoor dat jij het beste uit jezelf kan halen. Een uitgebreid intern opleidingsprogramma, traineegame en persoonlijke begeleiding maken hier onderdeel van uit.

Benieuwd wat onze collega’s zeggen over het werken bij Grant Thornton? Bekijk ons korte filmpje ‘Carrière in de assurance bij Grant Thornton’ (http://www.grantthornton.nl/carriere/ervaren-professionals/jouw-groeiruimte/).

Enthousiast?

Je kunt direct solliciteren via onderstaande sollicitatiebutton.Mocht je boordevol vragen zitten, zoals over je groeimogelijkheden en de cultuur. Neem dan contact op met Ishana Baldew (Recruiter) T 088 – 67 69 543 of E ishana.baldew@carrierebijGT.nl. Wij helpen je om jouw ruimte voor groei binnen Grant Thornton te ontdekken.

Solliciteer! 

Back to top
FSG Vacancies
Cancel