Assistent Accountant Nieuwegein / Utrecht

Company
HLB Blömer
Type
Vacancy
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Kom maar op met die leuke collega’s en interessante klanten - jij bent klaar voor het werkende leven! Je studie Accountancy is (bijna) afgerond; daarom ben je op zoek naar een kantoor waar jij je kunt blijven ontwikkelen. In je eigen tempo. Bij HLB Blömer kan dat. 

Jouw functie als assistent accountant op de samenstelafdeling: 

Met behulp van ervaren collega's stel je jaarrekeningen op. Een kleinere jaarrekening kun je zelf oppakken, maar dat betekent niet dat je niet met de grote/complexere klanten in aanraking komt. Deze pak je op onder begeleiding van een Senior assistent of een Opdrachtleider. Bij ons krijg je de mogelijkheid om steeds complexere posten op te pakken waardoor je je kunt blijven ontwikkelen. In deze functie bereid je aangifte omzetbelastingen voor en je krijgt de mogelijkheid om aangifte vennootschap belastingen voor te bereiden. Je houdt je bezig met het verwerken van financiële administraties middels scan -en herken oplossingen. Naast je werkzaamheden op kantoor ben je ook regelmatig bij de klant te vinden. Onze klanten zijn verspreid over verschillende branches. Hierbij kun je denken aan de transportsector, ICT en entertainment sector. 

Het team bestaat uit 26 gezellige, behulpzame en ondernemende collega’s. We hebben een actieve personeelsvereniging welke regelmatig uitjes en borrels organiseert. Naast deze activiteiten worden er vanuit het team ook regelmatig een activiteiten georganiseerd. 

"Vanaf de eerste maand mocht ik mee naar de klant om aanwezig te zijn bij jaarrekening gesprekken. Eventuele bijzonderheden in de jaarrekening die ik had opgepakt, mocht ik ook zelf toelichten bij de klant. Hier heb ik veel van geleerd". Tim de Zoete-Assistent Accountant HLB Blömer.

Jouw profielschets: 

 • 2-5 jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor; 

 • Hbo Accountancy en je hebt de ambitie om je AA titel te behalen; 

 • Je bent ambitieus en leergierig, je kan je volop ontwikkelen binnen de organisatie en die kansen pak je met beide handen aan; 

 • Je bent nauwkeurig en kwaliteitsgericht; 

 • Je hebt een kritische blik en een probleem analyserende houding. 

Dit is wat je van ons ontvangt: 

 • Een laptop

 • Alle faciliteiten om thuis ook een goede werkplek in te richten; 

 • Flexibele werktijden; 

 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

 • Je krijgt een mentor toegewezen en kan gebruik maken van coaching gesprekken om jezelf te blijven ontwikkelen; 

 • Een uitstekende studieregeling; 

 • Een premievrij pensioen; 

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

 • Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s; 

 • Een informele, persoonlijke en prettige sfeer; 

 • Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes; 

Jouw toekomstige werkplek in Nieuwegein: 

Bij HLB Blömer zijn we ervan overtuigd dat medewerkers die goed in hun vel zitten en plezier in hun werk hebben beter functioneren. Zij hebben meer energie, durven sneller initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral ook prettiger om mee samen te werken: fijne collega’s dus. Werkgeluk is verankerd in onze cultuur. Wij zijn niet voor niets een Great Place to Work.

Bij HLB Blömer kan je jezelf zijn, heb je autonomie en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze manier van werken is samenwerken en dat in een prettige en moderne omgeving met een positieve sfeer en betrokkenheid bij elkaar.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Solliciteer!

Vragen over deze vacature?

Joyce van der Kolm

werken@hlb.nl

0628497934

Locatie

HLB Blömer

Nieuwegein

Back to top
FSG Vacancies
Cancel