Junior Belastingadviseur

Company
HLB
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

De Junior Belastingadviseur die wij zoeken heeft gevoel voor verhoudingen. Voor wat klopt en wat niet. Verantwoording nemen en toegevoegde waarde bieden staan centraal. Onze cliënten moeten zorgeloos kunnen ondernemen. HLB Den Hartog regelt het en wie weet binnenkort met jou in ons team. 

Jouw functie als Junior Belastingadviseur:

HLB Den Hartog is een organisatie met een duidelijke missie en visie. Dankzij onze omvangrijke controlepraktijk, het (inter)nationale netwerk en de korte lijnen kunnen wij niet alleen voor onze klanten het alternatief zijn voor de big-four doch ook voor onze nieuwe medewerkers, onze mensen achter cijfers. Als Junior Belastingadviseur maak je onderdeel uit van het fiscale team binnen HLB Den Hartog. Je krijgt bij ons de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk.

Je werkt mee in de volle breedte van de praktijk en zult daarom kennismaken met alle belastingmiddelen en alle facetten van onze praktijk; van het in de basis beheersen van de techniek van ons vakgebied tot het cliëntgericht adviseren en resultaat boeken. De Junior Belastingadviseur draagt het kwaliteitsoogmerk, de visie en het beleid van de organisatie correct uit naar collega’s en externe partijen, ondersteunt de leiding hierbij en vervult hieromtrent een voorbeeldrol. 

Jouw profielschets:

 • Je hebt een afgeronde Universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie of je zit in de eindfase van je opleiding;
 • Je hebt de ambitie om jezelf vakinhoudelijk en persoonlijk te blijven ontwikkelen;
 • Je beschikt over een professioneel kritische instelling en gaat voor kwaliteit;
 • Je bent communicatief sterk en draagt op bij aan het verder uitbouwen en onderhouden van onze cliëntenportefeuille. 

Dit is wat je van ons ontvangt:

 • Een laptop en alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 

 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

 • Je krijgt een mentor toegewezen en kan gebruik maken van coaching gesprekken om jezelf te blijven ontwikkelen; 

 • Een uitstekende studieregeling; 

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

 • Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s; 

 • Een informele, persoonlijke en prettige sfeer; 

 • Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes; 

Jouw toekomstige werkplek in Rotterdam: 

HLB Den Hartog is gevestigd in Rotterdam en Den Haag en is toonaangevend in Zuidwest-Nederland. Als lokaal geworteld en in 1945 opgericht accountantskantoor maakt HLB Den Hartog sinds eind jaren ‘80 deel uit van het netwerk HLB Nederland en HLB International. Met behoud van onze zelfstandigheid en slagvaardigheid delen we binnen het netwerk actief onze expertise en investeren we samen in innovatieve oplossingen.  

Jij komt te werken op ons kantoor in Rotterdam, waar openheid, informaliteit en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Er wordt hard gewerkt maar er is ook veel aandacht voor persoonlijke betrokkenheid en gezelligheid. We hebben een actieve personeelsvereniging waardoor er op regelmatige basis gezellige borrels en activiteiten zijn. Zo zijn we vorig jaar naar de musical "Soldaat van Oranje" geweest.

Werken bij HLB

Solliciteer!

Vragen over deze vacature?

Sophie Groeneveld

s.groeneveld@hlb-ssc.nl

06-48057333

Locatie

HLB Den Hartog

Rotterdam

Back to top
FSG Vacancies
Cancel