Junior IT-Auditor

Company
HLB Blömer
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy, IT
Required language
Dutch

Description

Onze klanten zijn zeer divers en van uiteenlopende omvang, zowel profit als non profit. Zo kan het zijn dat je deze week bij een groot schoonmaakbedrijf zit en de week erop advies geeft bij een theater. Je ondersteunt onze accountants en klanten met kennis en advies op gebied van IT-beheersing, geautomatiseerde controles in bedrijfsprocessen en de inrichting van compliance-aspecten in en rondom IT-systemen. Je zet data-analyse in en gebruikt je specialisme om uitzonderingen te detecteren, te documenteren en te communiceren. 

De functie is bij aanvang vooral uitvoerend van aard, waarbij je de mogelijkheid hebt om door te groeien naar een meer sturende rol. Onze klantenportefeuille is groot. Zo kom je bij diverse klanten over de vloer. Vaak is het vraagstuk hetzelfde; het controleren van het IT-systeem. Daarnaast ga je aan de slag met automatisering opdrachten zoals het vereenvoudigen van bewijsstukken bij klanten. Bijna ieder bedrijf is bezig met een stuk digitalisering. Naast voordelen brengt dat ook de nodige risico’s met zich mee zoals cybercriminaliteit. Als IT Auditor lever jij een bijdrage aan het tegengaan van cybercriminaliteit. Je toetst in hoeverre klanten compliant zijn aan relevante wet- en regelgeving en hebt je een adviserende rol bij projecten.

Wij zien bij onze klanten volop mogelijkheden voor IT Advisory. Wij zijn benieuwd naar jouw inbreng en ideeën, hiervoor krijg je bij ons volop de ruimte. Uiteraard ontvang je goede begeleiding. Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid tot het volgen van een studie. Afwisseling en uitdagingen genoeg.

Houd jij ervan om je functie mede zelf vorm te geven dan zit je goed bij ons. Onze afdeling IT Audit is groeiende en jij kunt daarin meegroeien.

Jouw profielschets: 

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in één van de volgende richtingen: Accountancy, Information Management, Technische Bedrijfskunde, (Bestuurlijke) Informatica, Business & ICT of soortgelijke technische opleidingen; 

 • Je hebt 0-2 jaar ervaring met IT Audit gerelateerde werkzaamheden. Dit mag ook zijn als assistent accountant waarbij je graag de overstap wil maken naar IT Audit; 

 • Je hebt passie voor het werken met geautomatiseerde informatiesystemen;

 • Je communiceert makkelijk en vindt het vanzelfsprekend jouw cliënt zo goed mogelijk te bedienen;

 • Je staat open voor de mogelijkheid tot het volgen van een RE-studie en het behalen van het CISA certificaat. 

 Dit is wat je van ons ontvangt: 

 • Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring De salarisschaal van deze functie loopt tot € 3.700 bruto/maand Binnen afzienbare tijd kun je doorgroeien naar de functie van IT Auditor met bijbehorend salaris;

 • Een laptop en alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 

 • Flexibele werktijden; 

 • Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

 • Je krijgt een mentor toegewezen en kan gebruik maken van coaching gesprekken om jezelf te blijven ontwikkelen; 

 • Een passende leaseregeling; 

 • Een uitstekende studieregeling;

 • Een premievrij pensioen; 

 • 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

 • Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s; 

 • Een gezellig en betrokken team collega’s waar je je snel thuis zult voelen

 • De leukste personeelsuitjes en borrels. Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses en congressen. 

Jouw toekomstige werkplek in Nieuwegein: 

Bij HLB Blömer zijn we ervan overtuigd dat medewerkers die goed in hun vel zitten en plezier in hun werk hebben beter functioneren. Zij hebben meer energie, durven sneller initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral ook prettiger om mee samen te werken: fijne collega’s dus. Werkgeluk is verankerd in onze cultuur. Wij zijn niet voor niets een Great Place to Work.

Bij HLB Blömer kan je jezelf zijn, heb je autonomie en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze manier van werken is samenwerken en dat in een prettige en moderne omgeving met een positieve sfeer en betrokkenheid bij elkaar.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Solliciteer!

Vragen over deze vacature?

Joyce van der Kolm

j.kolm@hlb-ssc.nl

06-28497934

Locatie

HLB Blömer

Nieuwegein

Back to top
FSG Vacancies
Cancel