Stageplekken fiscaal

Company
KroeseWevers
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Stageplekken fiscaal

Vestigingen: Enschede, Oldenzaal, Deventer

Opleiding: hbo, wo

Wil jij jezelf graag ontwikkelen en kennis opdoen op fiscaal gebied? Studeer je hbo Fiscaal Recht en Economie, wo Fiscaal Recht of een soortgelijke opleiding? Ben jij communicatief vaardig en ben je erg nauwkeurig in je werk? Dan is dit de stageplek die bij jou past! Per februari 2022 en september 2022 is er plek voor een stagiair in Enschede, Oldenzaal en Deventer.

Direct solliciteren

Jouw stage

Als je bij KroeseWevers start als stagiair op onze fiscale afdeling werk je in een enthousiast en gedreven team van belastingadviseurs. Samen met je collega’s bezoek je klanten en behandel je diverse fiscale vraagstukken. Je krijgt een breed takenpakket, zodat je een goed beeld krijgt van de verschillende werkzaamheden binnen de fiscale praktijk. Hierdoor kun je direct je theoretische kennis in de praktijk brengen.

Wat doe je als stagiair belastingadvies?

  • Je ondersteunt je collega’s bij diverse fiscale vraagstukken.

  • Je zoekt naar fiscale oplossingen voor regionale, nationale en internationale bedrijven binnen het mkb en mkb+.

  • Je bent samen met het team verantwoordelijk voor het verzorgen van belastingadviezen.

  • Je leert aangiften (inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting) op te stellen.

Jet Olde Nordkamp - Oud-stagiair fiscale afdeling

“Ik liep stage op de aangiftepraktijk in Oldenzaal. Goed contact hebben met collega’s en een fijne werksfeer zijn voor mij erg belangrijk en dat heb ik bij KroeseWevers absoluut gevonden. Vanaf de eerste dag heb ik mij welkom gevoeld en de ruimte gekregen om mezelf te zijn, vragen te stellen en te groeien.”

KroeseWevers als werkgever

KroeseWevers is een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met een fantastisch team van meer dan 400 mensen adviseren wij klanten. Dit doen wij met veel passie en plezier en al meer dan 40 jaar.

Ons doel is het volledig en resultaatgericht adviseren van onze klanten met onze multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële diensten.

Bij KroeseWevers werk je veel samen met collega’s binnen je eigen discipline, maar ook uit andere disciplines. Hierdoor leer je veel van je collega’s en zij van jou. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en de persoonlijke benadering van onze klanten staat bij ons centraal. Net als jouw ontwikkeling. Want als jij je vaktechnisch en persoonlijk goed ontwikkelt, dan plukt iedereen hier de vruchten van: jij, KroeseWevers én de klant.

Een goede balans tussen werk en privé́ vinden wij belangrijk en hier werken wij samen aan. Net als aan onze vitaliteit. Meer weten over werken bij KroeseWevers? Bekijk dan onderstaande video.

Wil jij stage lopen bij KroeseWevers?

Spreekt bovenstaande omschrijving je aan en zou je graag stage willen lopen bij KroeseWevers? Stuur dan je motivatiebrief en je cv naar hr@kroesewevers.nl.

Solliciteren in tijden van corona

Ook in deze tijd ben je welkom om te reageren op onze vacatures. We gaan graag met je in gesprek. Het liefst doen we dit natuurlijk face-to-face, maar in deze coronatijd vinden de eerste gesprekken plaats via Skype of Teams. Vervolgens plannen we, wanneer dit weer mogelijk is, een eventueel vervolggesprek bij ons op kantoor.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel