Stageplekken samenstel

Company
KroeseWevers
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Vestigingen: Deventer, Oldenzaal, Zwolle

Opleiding: hbo

Wil jij mkb-bedrijven helpen met vraagstukken over hun financiële administratie? Studeer jij hbo Accountancy of Bedrijfseconomie en ben je voor februari 2022 of september 2022 op zoek naar een stageplek? Dan is dit de stageplek die jij zoekt!

Direct solliciteren

Beschikbare stageplekken op de samenstelafdeling

Op dit moment zijn de volgende stageplekken beschikbaar op de samenstelafdeling:

  • Vestiging Deventer, perioden februari 2022 tot en met juni 2022 en september 2022 tot en met januari 2023

  • Vestiging Doetinchem, perioden februari 2022 tot en met juni 2022 en september 2022 tot en met januari 2023

  • Vestiging Oldenzaal, perioden februari 2022 tot en met juni 2022 en september 2022 tot en met januari 2023

  • Vestiging Zwolle/Raalte, perioden februari 2022 tot en met juni 2022 en september 2022 tot en met januari 2023

Jouw stage

Als je bij KroeseWevers start als stagiair op onze afdeling samenstel, word je volledig opgenomen in het team. Je leert snel over de financiële administratie van onze klanten. Digitalisering en automatisering van financiële processen speelt hierbij een grote rol. Je krijgt een breed takenpakket, zodat je een goed beeld krijgt van de diversiteit aan werkzaamheden binnen de samenstelpraktijk. Zo kun je jouw theoretische kennis volledig in de praktijk brengen.

Wat doe je als stagiair samenstel?

  • Je ondersteunt collega’s en stelt zelfstandig kleine jaarrekeningen samen.

  • Je helpt collega’s met het inrichten, verwerken, koppelen en optimaliseren van administraties.

  • Je leert digitale dossiers op te bouwen.

  • Je stelt tussentijdse rapportages op.

  • Je wordt tijdens je stage begeleid door één van onze collega’s uit de samenstelpraktijk.

Marèll Staman - Oud-stagiair samenstel

“Ik heb het ontzettend naar mijn zin gehad en veel geleerd tijdens mijn stage bij KroeseWevers. De gezellige sfeer en oprechte interesse van collega’s maken het dat ik mij echt op mijn plek voelde tijdens mijn stage. Het leuke aan mijn stageperiode bij KroeseWevers vond ik dat ik als stagiaire ook direct mee mocht naar klanten.”

KroeseWevers als werkgever

KroeseWevers is een zakelijke, professionele en groeiende organisatie met 8 vestigingen in Noord- en Oost-Nederland. Met een fantastisch team van meer dan 400 mensen adviseren wij klanten. Dit doen wij met veel passie en plezier en al meer dan 40 jaar.

Ons doel is het volledig en resultaatgericht adviseren van onze klanten met onze multidisciplinaire dienstverlening op het gebied van accountancy, belastingadvies en aanverwante financiële diensten.

Bij KroeseWevers werk je veel samen met collega’s binnen je eigen discipline, maar ook uit andere disciplines. Hierdoor leer je veel van je collega’s en zij van jou. Het leveren van hoogwaardige kennis, kwaliteit en de persoonlijke benadering van onze klanten staat bij ons centraal. Net als jouw ontwikkeling. Want als jij je vaktechnisch en persoonlijk goed ontwikkelt, dan plukt iedereen hier de vruchten van: jij, KroeseWevers én de klant.

Een goede balans tussen werk en privé́ vinden wij belangrijk en hier werken wij samen aan. Net als aan onze vitaliteit. Meer weten over werken bij KroeseWevers? Bekijk dan onderstaande video.

Wil jij stage lopen bij KroeseWevers?

Spreekt deze stageplek je aan en wil je graag stagelopen bij KroeseWevers? Stuur dan je motivatiebrief, je cv en de vestiging van jouw voorkeur naar hr@kroesewevers.nl of neem contact met ons op. Wie weet bemachtig jij één van deze stageplekken!

Solliciteren in tijden van corona

Ook in deze tijd ben je welkom om te reageren op onze vacatures. We gaan graag met je in gesprek. Het liefst doen we dit natuurlijk face-to-face, maar in deze coronatijd vinden de eerste gesprekken plaats via Skype of Teams. Vervolgens plannen we, wanneer dit weer mogelijk is, een eventueel vervolggesprek bij ons op kantoor.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel