Scriptiestage Audit - Amsterdam

Company
Deloitte
Type
Internship
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy, Assurance
Required language
Dutch

Description

 • Audit (Accountancy)

 • Amsterdam The Edge

 • Bachelor (HBO/WO)

Een auditteam tot ongekende prestaties inspireren en ervaring opdoen tijdens je studie. Bij Deloitte.

What impact will you make?

Tijdens jouw stage liggen er tal van uitdagingen op jou te wachten. Zo ga je onderzoek verrichten naar een onderwerp waar jij expert in wilt worden. Ook schrijf je je scriptie onder professionele begeleiding van een buddy, bij wie je altijd terecht kunt voor advies. Tevens is het mogelijk om tijdens je stage mee te lopen met het Audit team en voer je onderdelen van een jaarrekeningcontrole uit of help bij het beoordelen van de administratieve organisatie als scriptie stagiair Audit.

This is how

 • door het gebruik van onze database en ons intern vaktechnisch bureau;

 • door het sturen van interviews/enquêtes naar collega’s om informatie te verzamelen;

 • door het controleren van de eenvoudigere posten in de jaarrekening.

What we offer

 • Een maandelijkse stagevergoeding van €750,-.

 • Een development program waardoor je je doorlopend blijft ontwikkelen.

 • Flexibele werktijden, je deelt je eigen agenda in.

 • Een 24, 32 of 40-urige werkweek.

What you offer

Als het gaat om inhoud, dan laat jij je zeker niet omverblazen. Tegelijkertijd ben je nieuwsgierig en wil je graag alles over het vak te weten komen. Je hebt de ambitie om net zoals je aanstaande collega’s een van de beste te worden in je vakgebied. Je hebt het lef om, met vallen en opstaan, nieuwe dingen uit te proberen en zo te blijven leren. Verder heb je voor deze vacature scriptie stagiair Audit:

 • binnen 1 jaar de bachelor/master Accountancy, Bedrijfseconomie of Controlling afgerond;

 • een passie voor cijfers en een duidelijke motivatie voor het accountancyvak;

 • een gezonde dosis humor en doorzettingsvermogen;

 • intrinsieke motivatie om van anderen te leren.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 1600 andere collega's binnen Audit dat onderdeel is van Deloitte. Ons team biedt onze klanten uiteraard kwalitatieve audits. Daarnaast gaan wij ook aan de slag met aan audit gerelateerde vraagstukken op het gebied van verslaggeving en internal control vraagstukken.

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

"Ik krijg waar mogelijk kansen om wat complexere werkzaamheden te doen. Daardoor help ik niet alleen anderen, maar leer ik zelf ook continu nieuwe dingen." - Joris Ebbers, Senior Staff Audit

“Als Champion binnen het IT Audit Initiative ondersteun ik teams en klanten om meer waarde te halen uit IT systemen. Voor teams als onderdeel van hun controleaanpak en voor klanten om de bedrijfsvoering te versterken.” - Marvin de Ronde, Senior Manager NL Project team IT Audit Initiative

Let's get down to business

Bij Deloitte staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. We zijn dan ook benieuwd wie jíj bent. Twijfel je of deze vacature bij je past? Neem contact op met onderstaande recruiter.

Sollicitatieproces

Wij zijn op zoek naar gedreven professionals, met passie voor hun vak en ambitie om zichzelf te blijven ontwikkelen. Middels onderstaande stappen proberen we zo veel mogelijk over jou en je kennis en kunde te weten te komen. De recruiter begeleidt je door dit traject.

Felicia Ramgrab

Neem contact op met Felicia Ramgrab - Campus Recruiter Audit

E-mail

Telefoon

Solliciteer!

Nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie op careersatdeloitte.com!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel