Accountancy Medewerker (trainee)

Company
Eshuis Accountants en Adviseurs
Type
Traineeship
Location
Groningen,Twente
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Een groot deel van je leven bestaat uit werken. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat de tijd die je aan werken besteedt ook leuk is!

Ben jij net klaar met je hbo- of wo-opleiding en wil je je verder ontwikkelen in een mensgerichte organisatie, waarin je volop de ruimte krijgt om door te groeien? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wij vinden een goede werksfeer binnen onze organisatie enorm belangrijk. We zorgen er dan ook voor dat onze medewerkers zichzelf kunnen zijn, ingezet worden op hun talent, plezier hebben in hun werk en voldoende toekomstperspectief hebben.

Wanneer is deze vacature iets voor jou?

  • Je bent op zoek naar een professionele organisatie waar plezier in het werk hoog in het vaandel staat;

  • Je komt graag in aanraking met diverse klanten en kunt goed contact leggen en onderhouden met jouw klanten;

  • Je vindt het leuk deel te nemen aan de pre-auditmeeting waarin het plan van aanpak, het werkprogramma en de onderlinge werkverdeling worden besproken;

  • Je draagt graag zorg voor een juiste, volledige en nauwkeurige weergave van de bevindingen in het digitale klantdossier;

  • Je vindt het een uitdaging om over de (rest-)risico’s en aanvullende adviesopdrachten in gesprek te gaan met de Controleleider.

Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie in een snel veranderende organisatie met een professioneel en leuk team, gericht op samenwerking en groei. Naast een marktconform salaris en 31 vakantiedagen, geven wij jou de ruimte om je talenten verder te ontwikkelen (bijvoorbeeld ten aanzien van bepaalde specialisatie of branches). Als aftrap ontvang je jouw eigen talentanalyse, waar we gezamenlijk mee aan de slag gaan om zo jouw vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven. Over persoonlijke ontwikkeling gesproken: we bieden je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan één van onze persoonlijk ontwikkeltrajecten, afhankelijk van waar jouw ontwikkelbehoefte ligt. Andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere onze lunchregeling en ons Eshuis Actief programma om fit en gezond te blijven.

Wat breng jij mee?

Bij Eshuis staat talentontwikkeling centraal. Wij gaan dan ook uit van jouw talenten, verantwoordelijkheden en toegevoegde waarde aan de organisatie. Hierin heb jij grotendeels zelf de touwtjes in handen en helpen wij jou bij de start van je dienstverband op weg met een Talentanalyse-test.

Kennismaken?

Denk jij dat jij van toegevoegde waarde bent voor Eshuis? Dan horen wij graag van je! Je kunt je sollicitatie mailen naar hr@eshuis.com. Heb je vragen? Neem dan contact op met Jody Peters (HR Professional) op
t. 06-82285532.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel