Junior Business Information Security Auditor

Company
HLB
Type
Vacancy
Location
Nederland
Sector
Accountancy, IT
Required language
Dutch

Description

Wil jij bij een divers type klant zowel audits uitvoeren als gespreks-/adviespartner zijn, terwijl je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen in de richting die jij zelf prettig vindt? En dat terwijl je een gezonde work-life balance hebt en er vanuit je werk persoonlijke aandacht is? Lees dan verder!

Als Junior Business Information Security Auditor maak je bij ons deel uit van het Audit Team, van ongeveer 35 enthousiaste collega’s met een informele sfeer. Hierbij zit je nog in een team met andere auditors die ook gespecialiseerd zijn in het IT aspect. De afdeling is groeiende, met een mooie vrouw-man verhouding en team spirit. 

De functie zelf bestaat uit twee delen. Allereerst ondersteun je de audit accountants bij het uitvoeren van hun financiële jaarrekeningcontrole bij klanten, specifiek op het gebied van IT. Binnen het MKB is er veel diversiteit met betrekking tot de inrichting van de logische toegangsbeveiliging, change management en continuïteitswaarborging (ook in het kader van de financiële- en operationele applicaties). Met behulp van ervaren collega's adviseer je de klant hoe het beter kan en waar ze kunnen innoveren. Dit advies kan gaan van de overgang naar de cloud, tot het menselijke aspect van cyber security, tenders uitzetten voor IT dienstverleners en inrichten van beheersingsprocessen.

De klanten die we bedienen zijn zeer divers en uiteenlopend van omvang, zowel profit als non profit organisaties. Zo werk je voor IT consultancy bedrijven, SaaS leveranciers en hosting partijen, maar ook voor grote bouwbedrijven, dienstverleners en stichtingen. Je kijkt zowel naar de technische kant, maar vooral ook naar de processen eromheen. Daarmee zitten we letterlijk op het snijvlak van IT en business.

Jouw profielschets: 

• Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding; 

• Je hebt of bent geïnteresseerd in een RE én CISA/CISM/CRISC;

• Je hebt 0-2 jaar ervaring met IT Audit gerelateerde werkzaamheden;

• Je hebt passie voor het werken met geautomatiseerde informatiesystemen en bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en nieuwe technologieën;

• Je communiceert makkelijk en vindt het vanzelfsprekend jouw cliënt zo goed mogelijk te bedienen.

 Dit is wat je van ons ontvangt: 

• Een marktconform salaris afhankelijk van ervaring. De salarisschaal van deze functie loopt tot bruto/maand;

• Een laptop en alle faciliteiten die nodig zijn om thuis te kunnen werken; 

• Flexibele werktijden, flexibiliteit om zelf je agenda in te vullen; 

• Legio mogelijkheden op het gebied van opleidingen, diverse klanten, doorgroeimogelijkheden en een goede werk-privé balans; 

• Je krijgt een mentor toegewezen en kan gebruik maken van coaching gesprekken om jezelf te blijven ontwikkelen; 

• Een passende leaseregeling; 

• Een uitstekend opleidingsbudget;

• Een premievrij pensioen; 

• 30 vakantiedagen op fulltime basis; 

• Vaktechnische kennis updaten en bespreken samen met je collega’s, ook middels congressen, webinars en sparren met onze dienstverleners; 

• Een informele, persoonlijke en prettige sfeer; 

• Deelname aan evenementen, bijeenkomsten, mastercourses, congressen en personeelsuitjes. 

Jouw toekomstige werkplek in Nieuwegein: 

Bij HLB Blömer zijn we ervan overtuigd dat medewerkers die goed in hun vel zitten en plezier in hun werk hebben beter functioneren. Zij hebben meer energie, durven sneller initiatief te tonen, zijn klantvriendelijker en vooral ook prettiger om mee samen te werken: fijne collega’s dus. Werkgeluk is verankerd in onze cultuur. Wij zijn niet voor niets een Great Place to Work.

Bij HLB Blömer kan je jezelf zijn, heb je autonomie en volop ontwikkelmogelijkheden. Onze manier van werken is samenwerken en dat in een prettige en moderne omgeving met een positieve sfeer en betrokkenheid bij elkaar.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie is HLB Blömer gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel