Junior Adviseur M&A Transaction Services

Company
BDO
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English

Description

Jouw uitdaging

Wij bieden jou de dynamische wereld van een overname. Onderdeel zijn van een topteam waarin je elk project weer wordt uitgedaagd. Een steile leercurve en persoonlijke groei. In een relatief korte tijd een bedrijf doorgronden en je klant op kansen en risico’s rond de voorgenomen transactie wijzen. Samen met je team de bouwstenen voor een waardering aanleveren. Een aansprekende klantenmix van private equity en strategische partijen uit binnen- en buitenland met een sterke focus op de mid-market. Dat is de wereld van BDO Transaction Advisory Services (TAS).
 
Het vakgebied van Transaction Advisory Services is dynamisch en veelzijdig. Als deskundige op je vakgebied adviseer je klanten omtrent fusies en overnames, specifiek op het gebied van due diligence trajecten. Binnen Transaction Advisory Services wordt nauw samengewerkt met andere specialismen binnen en buiten BDO (o.a. corporate finance adviseurs, fiscalisten, juristen en HR consultants). Als toekomstig TAS professional zit je als een spin in het web.
 
Wij vinden het belangrijk dat onze professionals zich breed ontwikkelen. Natuurlijk vult een groot deel van je tijd zich met uit uitvoeren van projecten. Echter, daarnaast is ook ruimte voor andere zaken: een rol in de snelle ontwikkeling rond data analytics, een rol in sector teams, contacten met onze relaties – zowel binnen als buiten BDO, werken aan je eigen ontwikkeling. Hierin krijg jij zelf de regie, maar wordt je natuurlijk ook begeleid door een meer ervaren collega. Interne trainingen worden periodiek gegeven rond relevante topics op het gebied van due diligence en M&A in bredere zin. En, we bieden de mogelijkheid om een secondment te doen op een van onze buitenlandse kantoren.

De top 5 van jouw werkzaamheden: 

  • Samen met team uitvoeren van de due diligence onderzoeken;

  • Proactief meedenken in het belang van de klant;

  • Verwerken en analyseren van data, steeds vaker via data analytics tools;

  • Werken aan jouw eigen ambitie en ontwikkeling;

  • Ondersteunen bij de verdere groei van de afdeling.

Dit ben jij

  • Je zit in de laatste fase van of bent recent afgestudeerd in een relevante universitaire opleiding (finance, accountancy, econometrie, bedrijfskunde);

  • Je hebt aantoonbare affiniteit met de dynamische wereld van M&A;

  • Je bent analytisch sterk, hebt een goed probleemoplossend vermogen en hebt goede vaardigheden in excel. Het is een pré als je affiniteit hebt met bijvoorbeeld power BI en data analytics;

  • Je hebt een projectmatige aanpak, bent zelfstartend en weet prioriteiten te stellen;

  • Je bent een teamplayer en beschikt over uitstekende (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

De sollicitatiegesprekken vinden in de tweede helft van november plaats. 

Dit bieden wij

Je werkt in een team van hardwerkende professionals, waar collegialiteit en plezier hoog in het vaandel staan. Daarnaast vinden wij een marktconform salaris en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket vanzelfsprekend.
 
Ons Transaction Advisory Services team is gevestigd in Utrecht. Echter, we gaan flexibel om met werkplekken. Bij TAS wordt er eigenlijk altijd al op een hybride manier gewerkt – naast werken in Utrecht is regelmatig thuiswerken dan wel werken op één van de BDO kantoren in de regio geen enkel probleem. 
 
Bij BDO wordt hard gewerkt, maar we houden de balans tussen werk, studie en privé goed in de gaten. Daarnaast is er binnen BDO veel aandacht voor talentmanagement. We helpen je bij het ontwikkelen en optimaal benutten van jouw persoonlijke talenten en vaardigheden. Je hebt zelf de regie in handen zodat je kunt doen waar je goed in bent. BDO heeft hiertoe diverse instrumenten ontwikkeld, waaronder vaktechnische- en vaardigheidstrainingen via zowel M&A als ook de BDO Managementacademie. Maar het volgen van externe opleidingen en cursussen behoren ook tot de mogelijkheden. 

Interesse?

Spreekt bovenstaande je aan? Herken jij je in het profiel? Dan zijn wij ook nieuwsgierig naar jou! Laat je cv en motivatie achter via de solliciteerbutton. Je kunt vervolgens binnen 10 werkdagen een reactie van ons verwachten. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Emma de Fouw (Campus Recruiter) via WhatsApp of via Emma.de.Fouw@bdo.nl.

Een online assessment en pre-employment screening maken deel uit van de sollicitatieprocedure. In dit assessment worden acht competenties gemeten die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. 

Dit is BDO

BDO biedt de beste oplossingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en consultancy. En de beste plek om te werken. Met 2.600 professionals zijn we groot genoeg om kansen te krijgen en klein genoeg om ze te creëren. Je staat aan het roer van je eigen carrière. Met eigen klanten - van multinational tot mkb, van publieke organisatie tot familiebedrijf. Als iets ons typeert, is het wel onze persoonlijke benadering. We zijn een kantoor waar iedereen zichzelf mag zijn en willen een weerspiegeling vormen van de maatschappij. Met een realistische werk-privé balans die gezonde ambitie vleugels geeft. Een omgeving waarin plezier in je werk en met je collega’s heel belangrijk is. Spreekt onze mentaliteit jou aan? Dan is dit je kans.

SOLLICITEER

Back to top
FSG Vacancies
Cancel