Business Analyst Transaction Services Mid Market

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Groningen
Sector
Accountancy, Assurance, Consultancy, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch

Description

Business analyst transaction services mid market

 • Financial Advisory
 • Amsterdam The Edge
 • Master (WO)

Heb jij een passie voor M&A en de Nederlandse mid market? Start je carriére bij ons groeiende mid market team van Transaction Services. Bij Deloitte. 

What impact will you make?

Als Business Analyst Transaction Services Mid Marketbieden wij je de mogelijkheid om je te ontplooien totall-round financieel due diligence adviseur. Dit doe je in deNederlandse mid market met projecten bij onder andereNederlandse familiebedrijven, scale-ups enportfoliobedrijven van bijvoorbeeld Nederlandse privateequity fondsen. Je ontwikkelt hierbij niet alleen vakkennisop het gebied van financiële analyse en clientmanagement, maar ook een brede kennis van de branchesen klanten.

How do you do this?

 • adviseren van klanten als onderdeel van je team over de verschillende relevante financiële due diligence aspecten van een transactie

 • in kaart brengen van de belangrijkste omzet en bruto marge drijvers van een bedrijf

 • uitvoeren van financiële analyses met betrekking tot de werkkapitaalbasis, netto schuldpositie en andere zaken die van invloed kunnen zijn op de (toekomstige) financiële prestaties en/of de financiële positie van een bedrijf

 • samen met je team verantwoordelijk zijn voor de pragmatische uitvoering van projecten

Be the true you

Natuurlijk ga je recht op jouw doel af en wil je elke dag beter worden dan je gisteren al was. Bovenal durf je jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Verder heb jij als Business Analyst Transaction Services Mid Market:

 • een afgeronde universitaire studie en eventueel relevante werkervaring;

 • ervaring met de dynamiek van financiële verslaggeving en rapportage (W&V rekening, balans en kasstromen)

 • relevante werkervaring, b.v. financieel traineeship of accountancy stage is een pré;

 • uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 90 andere collega's in het Financial Due Diligence-team, ook wel Transaction Services genoemd, dat onderdeel is van Deloitte Financial Advisory. Ons team assisteert de klant bij een fusie of overname van een financial due diligence, waarbij diepgaande analyses gedaan worden van de historische financiële prestaties en positie van het bedrijf maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties).

Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling.

Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

Connect your future to Deloitte

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

Solliciteer

Back to top
FSG Vacancies
Cancel