Young professional finance

Company
Witteveen+Bos
Type
Vacancy
Location
Deventer
Sector
Controlling, Management
Required language
Dutch

Description

Wil jij alle facetten van het vak finance leren in een internationale context? Ben jij ambitieus en mag je graag doelgerichte stappen zetten in de financiële dienstverlening? Word young professional finance bij Witteveen+Bos in Deventer!

Jij werkt als young professional finance samen met je collega’s aan verschillende financiële, administratieve zaken, waarbij ook aandacht wordt gevraagd voor het verder optimaliseren van onderliggende financiële processen. Als young professional draai je mee in reguliere werkzaamheden maar ook in verschillende projecten op de afdeling. Jouw werkzaamheden hebben zowel betrekking op onze Nederlandse als buitenlandse entiteiten waarbij jouw opgedane kennis tijdens je opleiding goed van pas komt.

In een dynamische omgeving leren wij jou de verschillende aspecten van het finance vak kennen, zoals financiële en projectadministratie, maar ook het rapporteren en analyseren. We dagen je uit, zorgen voor goede begeleiding en bieden doorgroeimogelijkheden aan binnen Witteveen+Bos. Onze organisatie opereert op projectbasis, waarbij er een sterke link is tussen projectfinanciën en de financiële administratie. Naast haar vestigingen in Nederland, bevindt Witteveen+Bos zich in tien andere landen. Als ingenieursbureau zijn wij actief op het gebied van maatschappelijk relevante thema’s en vanuit jouw finance rol draag je hier aan bij. Ook zijn we als organisatie volop in ontwikkeling en samen met ons team streven we ernaar om hier snel in te schakelen.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. De afdeling Finance bestaat uit de groepen Accounting, Analyse and Reporting, Business Advisory, Business processes and IT en Corporate Controlling and tax compliance. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

  • minimaal een afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control;

  • interesse in optimalisering van financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;

  • initiatiefrijke en kritische instelling;

  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

  • uitdagende functie in een dynamische organisatie en betrokken collega’s;

  • (in)formele uitjes en mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;

  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;

  • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;

  • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.300 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zichzelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Henk van der Scheer, groepshoofd Accounting, via 06 22 94 73 97. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

SOLLICITEER DIRECT

Back to top
FSG Vacancies
Cancel