Accent Circonflexe Groupe

Sector
Trading
Required language
English
Company size
0 - 50 employees

About Accent Circonflexe Groupe

OVER ONS

Accent is opgericht in 1992. In de beginjaren was Accent voornamelijk actief als market maker op de optiebeurs van Amsterdam. Door het succes begon Accent al in de beginjaren gestaag te groeien. Rond de eeuwwisseling werd het open-outcry systeem van de optievloer vervangen door de schermenhandel. Het gevolg was dat Accent meer kansen zag in de aandelenhandel. Momenteel is Accent uitgegroeid tot een bedrijf waar de kernactiviteit de aandelenhandel is. Naast de aandelenhandel wordt er ook nog steeds gehandeld in opties, futures en andere derivaten. Onze handelaren handelen uitsluitend voor rekening en risico van het bedrijf. We hebben geen klanten en onze handelaren beslissen zelf over aan- en verkopen (als day-to-day hedgefund).En dat doen we – in normale omstandigheden- vanuit ons Amsterdamse hoofdkantoor, zo ongeveer naast het Centraal Station, vanuit een Utrechts kantoor onder de Dom en vanuit onze internationale zuster, ZRTX Trading Limited, op Cyprus. 

Al onze collega’s zijn enthousiaste medewerkers met een professionele werkhouding. Op die manier kunnen we een vlakke organisatie behouden, wat bijdraagt tot een aangename werksfeer. Het is voor ons belangrijk dat iedereen met plezier naar zijn werk komt en goed in zijn vel zit. Iedereen ervaart het dan ook als een domper dat we vanwege Covid-19 nu vrijwel allemaal thuiswerken, maar gelukkig hebben we wel de know-how en een dijk van een IT-afdeling om te zorgen dat thuiswerken net zo vlot verloopt als inloggen op de werkvloer. Misschien missen we de wekelijkse rekenborrel, een gezellig en nuttig bijpraat-moment in een Amsterdamse of Utrechtse kroeg, nog wel het meest: daar worden de marktontwikkelingen immers nog even “stevig” geanalyseerd bij bier en bitterballen.

Accent heeft inmiddels ook een aantal dochteronderneming, één daarvan is Accent Pointe B.V. Deze is eind jaren negentig opgericht en heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van het hele bedrijf. Het eerste handelsproduct van Accent Pointe was een programma ontworpen voor het invoeren van optieposities en het doorgronden van de daarbij horende risico’s (de zogenaamde Grieken). Uiteraard volgde Accent de steeds verdergaande automatisering van de beurs. Van de eerste handheld computer met elektronisch oog op de optievloer tot een hoogontwikkeld programma dat in staat is automatisch quotes af te geven voor verschillende
optiestrategieën. Momenteel is Accent Pointe een volwassen en zelfstandig onderdeel van de Accent Circonflexe Groupe. 

OVER JOU

Binnen ons bedrijf is altijd ruimte voor pas-afgestudeerde kandidaten in de rol van Junior Trader voor de Amerikaanse markt. Als je affiniteit hebt met aandelenmarkten, je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen en een sterk analytisch vermogen, en reguliere kantoortijden vind je niet boeiend, solliciteer dan bij ons. Wat we graag zien in onze juniors is initiatief, intuitie en winnaarsmentaliteit. Dit heb je bijvoorbeeld laten zien in een (top)sport-carriere, succesvol Poker spel of een hoge ranking games als Dota en LoL. Als we, na enkelezelfontwikkelde online tests, een stevig in-house assessment en diverse interviews met management en senior traders iets in je zien, bieden we je een gedegen interne opleiding aan. Als jij je kansen pakt, mag je al snel zelfstandig handelen in diverse fondsen! En dat natuurlijk in een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden.

Geïnteresseerd? Open dan de link naar onze vacature pagina en upload je CV en een ijzersterke motivatie! Wie weet schuif jij aan bij een van onze volgende assessments en vertel je ons binnenkort precies hoe jij de markten denkt te bespelen!
http://accentgroupe.com/NL/Jobs/SubmitApplication

Back to top
Partners
Cancel