De Volksbank

Sector
Banking, Risk Management
Required language
Dutch
Company size
500+ employees

About De Volksbank

Bij de Volksbank draait het niet alleen om geld, maar ook om een beter Nederland. Zo maken we samen met onze merken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen maatschappelijke impact en brengen we met de belofte ‘beter voor elkaar’ Nederland verder.

Groei door zelf beslissingen te nemen

Beter voor elkaar. Dat kunnen we alleen met goede initiatieven van medewerkers. Gewone mensen net als jij, die een maatschappelijk probleem signaleren en denken: hé, ik kan vanuit mijn vakgebied bijdragen aan de oplossing. Bij de Volksbank ben jij de regisseur van je eigen loopbaan. Je maakt je eigen keuzes en neemt zelfstandig besluiten. Heb je een briljant idee? Dan zeggen wij: laat het maar horen. Betrek de juiste mensen en ga het waarmaken! Daarbij stimuleren we je om jouw talent te ontwikkelen en je horizon te verbreden, en creëren we een veilige omgeving om eens over je grenzen te stappen.

Jij kan samen met ons impact maken en bijdragen aan o.a. de verbetering van de gehele rapportageketen binnen de Volksbank. Jouw rapportages, analyses en advisering leveren een toegevoegde waarde voor de bank. De finance afdeling is groot en bestaat onder andere uit de volgende teams zoals Accounting, Reporting, Financial Control en Business Control. Als starter zijn er verschillende mogelijkheden zoals het traineeship (start september 2023) of als Reporting & Data Analyst. Daarnaast hebben we het Finance Innovatie team dat zich richt op data. Je komt in aanmerking met moderne technieken zoals data virtualisatie, microservices en Kubernetes.

Cultuur van oprechte aandacht

Werken bij de Volksbank voelt als thuiskomen, ook dat horen we vaak terug van medewerkers. Dit betekent dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. Op verschillende manieren hebben we oprecht aandacht voor jou als medewerker en als mens. Bijvoorbeeld door regelmatig stil staan bij jouw resultaten, je persoonlijke groei, wat je nog te leren hebt in je vakgebied, de autonomie die je in je werk ervaart en hoe het gaat met jouw werk-privébalans.

Back to top
Partners
Cancel