De Volksbank

Sector
Banking, Financial Management , Asset Management
Required language
English

About De Volksbank

Wie zijn we?

Wij zijn de Volksbank. Het moederbedrijf van SNS, ASN Bank RegioBank en BLG Wonen. Samen vormen we de vierde bank van Nederland. Met 3,2 miljoen klanten en een kleine 4000 medewerkers financieren we hypotheken (€47,8 miljard in 2018), beheren we spaargeld (€37 miljard) en bieden we 1,5 miljoen klanten een betaalrekening. We bieden ook – in mindere mate - verzekeren, beleggen en lenen aan.

Bankieren is mensenwerk. En elk mens is anders. Daarom betekent werken bij de Volksbank dat jij de ruimte krijgt om helemaal jezelf te zijn. En om met jouw unieke achtergrond, persoonlijkheid en kwaliteiten bij te dragen aan het succes van onze organisatie. Want juist door onze onderlinge verschillen te herkennen en waarderen, bereiken we samen de mooiste resultaten.

Wij vragen

Wij zijn op zoek naar enthousiaste junioren voor onze stages, traineeships en junior posities. Wij bieden mogelijkheden op het gebied van: Data Science, Digital Marketing, Omnichannel en Finance & Risk. Je werkt aan je professionele ontwikkeling én aan jezelf. We vertrouwen op jouw frisse blik en lef om ervoor te zorgen dat onze klanten 24 uur per dag betrouwbaar en efficiënt kunnen bankieren.

Wat krijg je van ons?

Als jij gemotiveerd en met plezier naar je werk gaat, plukken klanten en collega’s daar de vruchten van. Daarom krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw werk en loopbaan zelf in te richten. Wil je een opleiding volgen? Een dagje meedraaien op een andere afdeling? Jouw innovatieve idee pitchen? Kom maar op! Met Het Nieuwe Werken kiezen we voor een goede balans tussen werk en vrije tijd. Jij bepaalt – in overleg – zelf waar en wanneer je werkt. Natuurlijk krijg je ook een prima salaris en een dertiende maand.

Lees meer over de Volksbank als werkgever. En ken je JongVolk al? Dit talentennetwerk biedt jou de kans om young professionals uit verschillende bedrijfsonderdelen te ontmoeten.

Meer weten

Als aanstormend talent bouw jij mee aan een transparante en toekomstbestendige Volksbank. In korte tijd kom je in aanraking met alle aspecten binnen het vakgebied naar jouw keuze en ontdek je waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Benieuwd? We willen graag met je kennismaken!

Meer informatie kun je vinden op https://www.devolksbank.nl/werken-bij

https://www.devolksbank.nl/werken-bij/recruiters.html

Mail: campusrecruitment@devolksbank.nl
Tel: 06-53 92 30 47

Back to top
Partners
Cancel