Fidet

About Fidet

Werken bij Fidet betekent dat geen dag hetzelfde is. Dat komt door uiteenlopende werkzaamheden voor financiële instellingen, zoals banken en verzekeraars, de publieke sector, en het bedrijfsleven. Werken bij Fidet is werken aan de toekomst. De toekomst van jezelf en die van onze opdrachtgevers.

Wie zijn wij?

Fidet is een middelgroot interim en advieskantoor, gespecialiseerd in het begeleiden en uitvoeren van projecten op het gebied van Finance Operations & Reporting, Governance Risk & Compliance en Prestatie Management. Concreet betekent dit dat we onze opdrachtgevers ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen in complexe financiële vraagstukken. Onze klanten bevinden zich met name in de financiële sector.

Fidet kenmerkt zich door een open en no-nonsense bedrijfscultuur, waar persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk hand in hand gaan. Betrokkenheid, ambitie, integriteit en deskundigheid zijn woorden die de ‘Fidetter’ kenmerken.

Bij Fidet draait het om mensen. Wij hebben gezamenlijke doelen en halen het beste in elkaar naar boven. Dit doen wij door elkaar te inspireren, uit te dagen, feedback te geven en elkaar aan te spreken. Wij hebben een open, veilige en transparante cultuur, doordat wij met respect en in vertrouwen met elkaar omgaan. We werken met plezier en delen successen met elkaar.

Op zoek naar een aansluitende functie voor na je studie?

Fidet is op zoek naar gemotiveerde en gedreven talenten met affiniteit in de financiële sector. Wanneer je bij Fidet als Junior Financial aan de slag gaat, begin je naast je opdracht (learning on the job) met het tweejarig TopTalent programma. Het TopTalent programma is bedoeld voor financials met nul tot twee jaar werkervaring. We geven inhoudelijke trainingen op het gebied van: Boekhouden, Exceltraining, Management Accounting, Financial Auditing, BIV/AO en vaardigheidstrainingen zoals: Gespreksvaardigheden, projectmatig werken en presenten.

De eerste maand staat volledig in het teken van het kennis nemen van de techniek achter de financiële functie en projecten. Samen met je begeleidend manager doorloop je dit intensieve programma waarna je klaar bent voor je eerste opdracht!

Daar houdt het ontwikkelen natuurlijk niet op, maar start het verder werken aan de competenties om door te kunnen groeien naar Finance Professional. De eerste maand maakt onderdeel uit van het geïntegreerd 2-jaars programma, waarin zowel zelfwerkzaamheid thuis als deelname aan de vaste programma’s op de opleidingsavonden gevraagd wordt.

Heb jij oog voor detail en ben je communicatief sterk? Ben je in staat grote hoeveelheden informatie te verwerken en te analyseren? Ben je resultaatgericht en flexibel? Ben je stressbestendig en ben je bereid om je (zo nu en dan voor meer dan) 100% in te zetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Welke vacatures hebben wij beschikbaar?

Wil jij graag bij Fidet aan de gang als (junior)Finance Professional, Kijk op onze website voor onze verschillende beschikbare vacatures

Vragen? Neem gerust contact met mij op:

Dorien Groesz
Telefoon: 030 212 21 00.
E-mail: werving@fidet.nl

Back to top
Partners
Cancel