HLB Blömer

Sector
Accountancy
Required language
Dutch

About HLB Blömer

Werken bij HLB Blömer betekent werken bij een professionele organisatie. Je werkt met het MKB, familiebedrijven en publieke organisaties. Je verzorgt niet alleen de cijfers, maar adviseert hen ook hoe financieel gezond te blijven, te groeien en zelfs internationaal te gaan.

Kwaliteit en vooruitstrevendheid zijn onze kernwaarden. We kunnen niet anders, het is er al. Naast dienstverlening op het gebied van accountancy, bedrijfsadvies, audit en salarisadministratie zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van bedrijfsoverdracht, IT audit en data-analyse, estate planning (family office) en vermogensbegeleiding, begeleiding van zakelijke financieringstrajecten, subsidies, not-for-profit en internationaal zakendoen.

Ontwikkelingen volgen elkaar op de voet. Dat tempo moet bijgehouden worden. Soms door te automatiseren, maar vooral door klanten en elkaar te helpen. En dus te verbeteren.

Een mond vol, we doen het allemaal ook echt.

Volop ontwikkelingsmogelijkheden

Welke rol je ook vervult, van stagiair tot partner, jouw ontwikkeling staat binnen HLB Blömer centraal. We bieden een aantrekkelijke studieregeling en persoonlijke begeleiding. Misschien wil je je graag specialiseren, of leiding leren geven. Bij ons word je gestimuleerd om je eigen ambities waar te maken. Want jouw ontwikkeling, daar wordt heel HLB beter van.

Ieder jaar zijn wij op zoek naar talentvolle studenten en starters. Wij bieden (afstudeer)stages, werkstudentschappen en startersfuncties aan. Voor scripties kunnen wij in overleg bepalen of dit gericht is op een praktijkcase bij één van onze klanten of dat je meer theoretisch aan de slag gaat. Daarnaast ga je alvast jouw eerste ervaring in de praktijk op doen.

Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers plezier in hun werk hebben als het werk inhoudelijk uitdagend is en de werksfeer goed. Bij HLB Blömer ondersteunen wij je met o.a. training on the job, een coachprogramma en een Management Development traject. Zowel vakinhoudelijk als persoonlijk kan je op deze manier mooie stappen maken.

Bij elkaar opgeteld het verschil

Werken bij HLB Blömer is anders. Ja, er wordt keihard gewerkt want het vak staat nooit stil. Dus wij ook niet. Maar we bewegen altijd samen. Door vriendelijk, vakgericht en met aandacht te werken. Voor ons bedrijf, voor onze klanten maar zeker ook voor elkaar! #hierteljemee

Het gevoel maakt het verschil. Je kunt het niet proberen te zijn, je bent het of niet.

Gun jezelf die baan bij HLB Blömer en kom kennis maken!

Voor vragen over het kantoor kun je terecht bij Joyce van der Kolm, Jasmijn Dohmen of Jolanda de Hoop. Zij zijn te bereiken via 030-6058511 / werken@hlb.nl
Neem ook eens een kijkje op www.werkenbijhlb.nl.

Back to top
Partners
Cancel