HTG

Sector
Controlling
Required language
Dutch
Company size
50 - 500 employees

About HTG

Finance bij HTG

Binnen onze Finance Department werken meer dan 25 Financiële Specialisten op diverse locaties in de EU. De afdeling bestaat uit een Financiële Administratie met daarnaast zowel Business- als Finance Controllers. Om als starter een bijdrage te kunnen leveren aan de groei van HTG begin je bij de basis en zal jij je gaandeweg ontwikkelen tot een volwaardige Business Controller.

Bij de Financiële Administratie leer je hoe de organisatie in elkaar steekt en hoe de financiële processen verlopen. Vervolgens loop je mee met één van onze experts die financieel verantwoordelijk is voor één van onze commerciële businessunits. Uiteindelijk zal ook jij de verantwoordelijkheid krijgen over een eigen of gedeelde businessunit en zal je als sparringpartner optreden voor onze commerciële managers. Het is jouw doel om een adviserende rol in te nemen richting de Commercie. Dit doe je onder andere door periodieke rapportages en ad-hoc analyses op te stellen.

Meer weten?

Ga je een uitdaging niet uit de weg en wil je je blijven ontwikkelen? Wij bieden zowel stages als vacatures aan voor Young Professionals binnen onze afdeling Finance. Bekijk voor meer informatie en vacatures op www.bs-htg.com.

Over HTG

HTG is een toonaangevende internationale distributeur in sterke drank en health & beauty producten naar retailers (B2B) en locale distributeurs en wholesalers. Wij beleveren onze klanten met een breed assortiment aan A-merken en private labels. Onze passie voor internationale distributie en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur: uniek, succesvol en persoonlijk. HTG heeft in 2018 een omzet behaald van 1,2 miljard euro.

HTG maakt deel uit van B&S Group, dat sinds maart 2018 een beursnotering heeft aan Euronext Amsterdam.

 

Back to top
Partners
Cancel