PGGM

Sector
Asset Management , Risk Management
Required language
English

About PGGM

Wie zijn wij?

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisatie en vermogensbeheerder ter wereld. Onze kernactiviteit is pensioenuitvoering: vermogensbeheer, pensioenbeheer en bestuursadvisering. De in totaal 2,7 miljoen pensioendeelnemers  van onze klanten, de pensioenfondsen waarvoor wij werken, rekenen op een goed en betrouwbaar collectief pensioen. Wij werken in partnerschap met de pensioenfondsen omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij samen de complexiteit en de uitdagingen van de tijd die voor ons ligt het beste aankunnen.

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de langere termijn. Hierbij geloven wij in de sturende kracht van geld. Dit doen wij door de 200 miljard euro die wij voor onze klanten beheren meer en meer verantwoord te beleggen. Wij laten daarmee zien dat financieel en maatschappelijk rendement samengaan. Als gesprekspartner van politiek en bestuur in Nederland en bij de Europese Unie brengen wij, vaak samen met onze klanten, de grote pensioen- en beleggingsthema’s onder de aandacht.

Wij zien pensioen niet los van andere aspecten in het leven die ook belangrijk zijn voor pensioendeelnemers: zorg, wonen en werk. Samen met pensioen bepalen die de kwaliteit van de oude dag. Wij proberen een bijdrage te leveren via onze maatschappelijke agenda, waarbij wij met concrete activiteiten werken aan vraagstukken die in de samenleving spelen: de overgang naar een circulaire economie, de dynamiek op de arbeidsmarkt en gezond ouder worden.

PGGM’ers zetten hun kennis en vakmanschap in om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Dat doen wij allereerst door te werken aan een goed pensioen met excellente pensioenuitvoering. En dat doen wij door oog te hebben voor een duurzame samenleving, bijdragen te leveren aan maatschappelijke vraagstukken en met onze leden op zoek te gaan naar nieuwe oplossingen. Met onze klanten en (maatschappelijke) partners streven wij zo naar een toekomstbestendige invulling van de oudedagsvoorziening: voor een waardevolle toekomst.

Wat bieden wij?

Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Je krijgt volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen en waarde te creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur met respect voor mens en omgeving en bieden je werk dat er toe doet.

Wie zoeken wij?

In de voortdurend veranderende pensioenwereld en een dynamische financiële sector zoeken wij getalenteerde studenten en young professionals die samen met ons het verschil willen maken. Wij bieden traineeships, uitdagende startersfuncties en leerzame afstudeer- en werkervaringsstages.

Geïnteresseerd?

Kijk op www.pggm.nl/werken-bij voor meer informatie, (afstudeer)stages en vacatures. Niets gevonden? Maak dan een jobalert aan voor vacatures in de toekomst, waardoor je continu op de hoogte blijft van nieuwe vacatures. Of volg ons op LinkedIn.

Back to top
Partners
Cancel