TKP Pensioen

About TKP Pensioen

TKP: Pensioen made easy

TKP is een van grootste pensioenuitvoeringsorganisaties van Nederland. Ruim 3,3 miljoen  Nederlanders en meer dan 25 pensioenfondsen vertrouwen op onze dienstverlening. Of het nu gaat om een pensioenuitkering die juist en op tijd is, of om een duidelijk overzicht van het opgebouwde pensioen.

TKP staat in de top 3 pensioenuitvoerders van Nederland én is onderdeel van Aegon. Bij ons werk je op niveau, gewoon in Groningen. We hebben regelmatig vacatures voor actuarieel rekenaar, auditor, data scientist en pensioenanalist.

Dit is werken bij  TKP:

> een professioneel werkklimaat met interessante events en goede feesten
> veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
> maatschappelijk relevant werk met uitdagende, complexe vraagstukken
> een marktconform starterssalaris met een flexbudget
> uitgebreide secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao van Aegon

Kickstart je carrière. Easy.

Je carrière beginnen in Groningen is ‘easy’. Zeker als je aan de slag gaat bij TKP. Want bij ons werk je met andere knappe koppen aan uitdagende projecten. Wij zoeken puzzelaars en rekenwonders die een kickstart aan hun carrière willen geven.

In september 2019 begint een nieuw kickstartprogramma. Je kunt rekenen op een volwaardige baan als analist pensioenberekeningen, waarin we je heel goed opleiden en coachen. Geen standaard traineeship dus. Je doorloopt 2 tot 3 maanden opleiding en leert daarna 21 maanden in de praktijk. Na afloop heb je een dijk van een cv en ben je een prachtige werkervaring rijker.

Wij zoeken collega’s die:

> zijn afgestudeerd in Economie, Econometrie of Bedrijfskunde
> 0 tot 3 jaar werk- of bestuurservaring hebben
> leergierig, open en gedreven zijn
> de meerwaarde van samenwerken in een team zien
> analytisch, nauwkeurig, flexibel en resultaatgericht zijn

TKP vindt dat pensioen te belangrijk is om ingewikkeld te zijn. Daarom maken we pensioen eenvoudig. Met zo’n 850 hoogopgeleide medewerkers werken we aan het beste digitale pensioenplatform. Niet voor niets zeggen we: pensioen made easy.

> werkenbijtkp.nl

Back to top
Partners
Cancel