Stage Corporate Finance

Company
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Internship
Location
Amsterdam,Rotterdam,Eindhoven
Sector
Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch

Description

Rembrandt M&A groeit hard! Daarom zoeken wij voor onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven nieuwe collega's. Voor gemotiveerde master studenten in Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde in de laatste fase van hun masterstudie, bieden wij een mooi gecombineerde afstudeer-/meeloopstage aan.

Aan de slag

Elk jaar is aantal stageplekken beschikbaar. Je bepaalt zelf het onderwerp van je eindscriptie en kan hier een aantal dagen in de week aan werken in een gestructureerde werkomgeving. Daarnaast proef je alvast aan het vak van M&A consultant en wordt je direct actief betrokken bij diverse opdrachten.

Je bent direct onderdeel van een dealteam van 2-3 personen en hebt vanaf dag één klantcontact. We vinden het belangrijk dat onze klanten continuïteit ervaren in onze dienstverlening en nemen daarom stagiaires aan die aansluitend bij ons als Junior Consultant willen starten. Jij krijgt bij ons alvast de mogelijkheid om onderdelen van het opleidingstraject van Junior Consultant te volgen.

Dit ben jij

Voor deze functie zijn wij op zoek naar nieuwe collega's in de laatste fase van hun masterstudie Finance, Economie & Recht of Bedrijfskunde.

Herken jij jezelf in deze beschrijving?

  • Je wilt doorgroeien naar Junior Consultant

  • Je communiceert gemakkelijk met klanten en collega’s

  • Pro-actief en durft snel zelf dingen op te pakken

  • Leergierig en open voor feedback

  • Goed cijfermatig inzicht en uitgebreide analyses zijn geen probleem

  • Werkt graag op een no-nonsense manier

  • Verplaatst zich moeiteloos in de DGA/ondernemer

Dit mag je van ons verwachten

Jouw professionele, sociale en ondernemende collega’s zijn gewend om continu op zoek te gaan naar vernieuwing in de manier waarop we intern werken en onze diensten aanbieden. We leren van elkaar en investeren ook in elkaars ontwikkeling. Daarnaast bieden wij vanzelfsprekend uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Wil je meer weten over werken bij Rembrandt M&A of over deze functie? Onze collega’s staan je graag te woord over jouw specifieke vragen of neem eens vrijblijvend contact op met onze HR-manager Pauline Terlouw via 010-4536152 of per e-mail: pauline.terlouw@rma.nl.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel