Stage Corporate Finance

Company
Rembrandt Fusies & Overnames
Type
Internship
Location
Nederland
Sector
Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch

Description

Rembrandt Fusies en Overnames is een van de grootste onafhankelijke organisaties in Nederland op het gebied van fusies en overnames. Rembrandt is een onderdeel van de Rabobank Groep en heeft als kernactiviteit advisering en begeleiding bij koop en verkoop van niet-beursgenoteerde ondernemingen. Typische klanten van Rembrandt F&O zijn directeur-grootaandeelhouder (DGA's), ondernemers en familiebedrijven. Onze focus ligt op transacties met een omvang tot € 75 miljoen.

Onze projectleiders beschikken over jarenlange ervaring en hebben ieder een groot aantal succesvolle transacties gerealiseerd. Samen met de projectmedewerkers bij Rembrandt F&O vormen zij een hecht team, waarbij veel aandacht is voor zowel de persoonlijke ontwikkeling als de ontwikkeling van de organisatie. Als stagiair/trainee word je direct actief betrokken bij diverse opdrachten en ben je een volwaardige gesprekspartner voor de klant en de projectleider.

Rembrandt F&O maakt nog steeds een groei door. Op onze kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven is dan ook ruimte voor nieuwe collega's. Wij zijn op zoek naar talenten die recent zijn afgestudeerd in (bij voorkeur) bedrijfskunde of economie, dan wel maximaal twee jaar relevante werkervaring hebben. Tevens heeft Rembrandt F&O ruimte voor gemotiveerde studenten die wij een gecombineerde afstudeer/ meeloopstage kunnen aanbieden.

Profiel

Rembrandt F&O heeft elk jaar een aantal stageplaatsen beschikbaar. Economie of bedrijfskunde studenten in de laatste (Master)fase van hun studie, kunnen bij ons een 'mee-loop' of gecombineerde 'meeloop' / afstudeerstage volgen. Het onderwerp van de stage wordt altijd in goed wederzijds overleg vastgesteld. Stagiaires krijgen de gelegenheid om onderdelen van het opleidingstraject dat is opgezet voor het traineeship, te volgen.

Ook voor de stagiaires die we zoeken geldt dat zij teamplayers zijn die:

  • goed cijfermatig inzicht hebben;

  • "met twee benen op de grond staan";

  • affiniteit hebben met ondernemers;

  • affiniteit hebben met het vakgebied (Corporate Finance, M&A, F&O)

Wij bieden

Naast uitstekende arbeidsvoorwaarden is er veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Professionele, sociale en ondernemende collega’s zijn gewend om continu op zoek te gaan naar vernieuwing in werkwijzen en dienstverlening. 

Wil je meer weten over Rembrandt Fusies & Overnames en deze functie? Neem dan contact op met onze HR-manager Pauline Terlouw via 010-4536152 of per e-mail: pauline.terlouw@rembrandt-fo.nl.

Solliciteer!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel