IT Auditor - Technology Risk

Company
EY
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Accountancy, FinTech
Required language
English

Description

IT Auditor - Technology Risk

Wil jij graag je interesse in IT combineren met je interesse in Business, Finance & Accountancy en hierin het verschil kunnen maken? Het Technology Risk team van EY Assurance (Ernst & Young) is op zoek naar versterking in Groningen!

Bij EY Technology Risk vinden wij ons vak het mooiste wat er is. De mogelijkheden binnen het IT-landschap zijn tegenwoordig oneindig en de relevantie van ons vak zal daarom elk jaar toenemen. Als IT- Auditor binnen EY Technology Risk leer je bedrijven in al hun facetten kennen en ben je in staat jouw kennis toe te passen in verschillende sectoren.

De audit is van oudsher een conservatieve omgeving, wat van ons vraagt om met een innovatieve en creatieve gedachtegang naar IT-systemen en de business omgeving te kijken om hier de nodige stappen in te maken.

Onze belangrijkste werkzaamheden bestaan uit IT-Audit werkzaamheden: het beoordelen van de beveiliging, en effectiviteit van IT. Doordat bedrijven IT-systemen steeds breder inzetten, is ons werkveld heel dynamisch. Als IT-Auditor werk je samen met de financiële auditors in diverse teams bij een veelheid van klanten in verschillende sectoren.

Zie jij het ook als een uitdaging om IT-risico’s te spotten en deze voor te zijn? Wij ontmoeten jou dan graag!

Wat wij je bieden – een inspirerende werkomgeving

Wij bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je wordt beloond voor individuele en teamprestaties. Daarnaast bieden we je flexibele werktijden en voldoende mogelijkheden tot loopbaanontwikkeling. Bij EY bepaal je jouw eigen carrière aan de hand van jouw competenties en interessegebieden. Aanvullend bieden we je:

  • De mogelijkheid om door te studeren in de vorm van een gelieerde MSc RE-opleiding.
  • Wij bieden jou intensieve trainingen (hard- en soft skills) en opleidingen naast jouw werk, ondersteuning van een persoonlijke counselor en mentor en ondersteuning in tijd en geld bij opleidingen.
  • Werk aan interessante opdrachten met een sterk innovatief karakter bij een gevarieerde en uitdagende groep klanten.

Nieuwsgierig hoe het is om te werken bij EY? Klik op de link hieronder voor een sneak peek van ons team: LinkedIn

Interesse?

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Crystle Cairo, Recruiter, via crystle.cairo@nl.ey.com of +31 (0) 6-21 25 13 98.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel