Junior Corporate Finance

Company
JBR
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Corporate Finance, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch, English

Description

Wij zoeken een enthousiaste consultant met een afgeronde WO-opleiding in de richting van bedrijfskunde of economie

VACATUREBESCHRIJVING JUNIOR CONSULTANT CORPORATE FINANCE

Jij gaat je als Junior Consultant bezighouden met Corporate Finance vragen en onderwerpen van diverse projecten. Deze vraagstukken hebben betrekking op bijvoorbeeld het waarderen van ondernemingen en activiteiten, overnames, of herstructurering van beursgenoteerde ondernemingen, familiebedrijven of investeerders. Dit zijn zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

Onze Junior Consultant maakt financiële analyses, stelt bedrijfsprofielen op, stelt uitgebreide offertes op en maakt de mooiste Excelsheets om financieel te modelleren. Het is van belang dat jij dan ook snel kunt schakelen, veel kennis kunt genereren en scherp analyses kunt maken. Jij kan out of the box denken en draagt bij aan de ambitie van opdrachtgevers.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt een WO-opleiding afgerond in de richting van bedrijfskunde of economie, Master Finance geeft een streepje voor.

  • Je hebt sterke analytische, cijfermatige en communicatieve vaardigheden.

  • Je bent proactief, zelfstandig en een teamplayer.

  • Je hebt uitstekende schriftelijke en mondelinge vaardigheden, zowel in het Nederlands als Engels.

  • Je bent analytisch, initiatiefrijk en toegewijd.

  • Je bent een expert in Excel.

ONS AANBOD

  • Een prachtige werkplek met ambitieuze collega’s.

  • Een marktconform salaris.

  • Direct op contract bij je nieuwe werkgever.

  • Je begint met een persoonlijk onboarding programma met de begeleiding van een persoonlijke mentor.

  • Je werkt direct mee met onze multidisciplinaire teams aan uitdagende projecten.

  • Veel groeimogelijkheden.

HOE ZIET JOUW WERKDAG ERUIT?

Jij buigt je over vraagstukken als; Zullen investeringen zichzelf terugverdienen? Met welk vermogen moet de groei van een (familie)bedrijf gefinancierd worden? Welke uitwerking zal een fusie hebben op successen van een onderneming? Vragen die jij gaat beantwoorden door middel van gedegen onderzoek en gebaseerd op cijfers.

Elke opdrachtgever is anders! Je begint je te verdiepen in de materie en bestudeert het traject wat er speelt. Je gaat vooral financieel modelleren en maakt vlijmscherpe financiële analyses, je stelt een plan van aanpak op en je bereid je voor op de klantpresentatie. Jouw analyse draagt bij om alle scenario’s compleet te krijgen en te komen tot een verantwoorde en stevig onderbouwde beslissing. Begeleiding van due diligence trajecten maakt tevens onderdeel uit van je voorkomende werkzaamheden.

Kijk ook op JBR in Beeld

BEN JE GEÏNTERESSEERD?

Voldoe je aan het profiel en ben je geïnteresseerd in een baan bij ons, dan maken wij graag nader kennis met je. Stuur je motivatiebrief en CV aan Iemke Imhof (i.imhof@jbr.nl). Voor meer informatie kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

SOLLICITEER!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel