Stagiair Assistent Accountant Audit

Company
Flynth
Type
Internship
Location
Zwolle
Sector
Accountancy, Corporate Finance
Required language
Dutch

Description

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.600 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Wat ga je doen als Stagiair Assistent Accountant bij Flynth?

Je gaat je bezig houden met het uitvoeren van diverse controlewerkzaamheden voor onze klanten. Dit doe je in het kader van de controle van de jaarrekening. Veel van onze klanten bevinden zich in de Noordelijke provincies (Friesland, Groningen en Drenthe).

Flynth Audit werkt voor veel verschillende klanten en industrieën: mkb, automotive, bouw en vastgoed, onderwijs en woningcorporaties. Wij investeren in innovatie, werken sterk datagedreven en integreren technologische innovaties, zoals data-analyse en procesmining. Je kunt jouw aanpassingsvermogen, communicatieve en analysevaardigheden dan ook optimaal ontwikkelen. Je werkt in afwisselende teams met ambitieuze collega’s in een informele cultuur.

Waarom Flynth?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een getalenteerde accountant zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij en ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden van een gezonde ambitie en vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven. Tijdens je stage kan je intensieve begeleiding verwachten.

Vereisten

Wie zoeken we?

Volg jij een HBO / WO opleiding richting Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde en heb je interesse in de controlepraktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nog even alles op een rij:

  • Intensieve begeleiding

  • volop ontwikkelkansen

  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s

  • goede werk-privébalans

Geïnteresseerd?

Heeft deze vacature jouw interesse? Mooi! We staan op verschillende manieren voor je klaar. Eerst oriënteren? Lees dan meer over Flynth als werkgever op www.werkenbijflynth.nl. Wil je direct met ons in contact komen?

Neem dan contact op met onze campus recruiter Mimi Louissaint. Dit kan door te bellen of whatsappen naar 06 20031077. Neemt Mimi niet op? Bel dan naar 088 236 7643. Natuurlijk kun je ook direct solliciteren via de sollicitatiebutton.

Solliciteer

Back to top
Risk Vacancies
Cancel