Assistent accountant agrarisch/mkb in Groningen-Assen

Company
Alfa accountants en adviseurs
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Assistent accountant agrarisch/mkb in Groningen-Assen

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière en wil je het verschil maken voor de agrarische en mkb ondernemer? Ben je op zoek naar een plek waar je jezelf verder kan ontwikkelen en de kans krijgt om door te groeien naar klantbeheerder? Dan is Alfa Groningen-Assen op zoek naar jou.

Wat ga je doen als assistent accountant agrarisch/mkb?

Als assistent accountant kan jij voor de ondernemer écht het verschil maken. Het wordt jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen en af te stemmen met de klant. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Jouw kennis en deskundigheid maakt dat je klant specifieke aandachtspunten signaleert en deze onder de aandacht brengt. Als assistent accountant stel je jaarrekeningen samen en verzorgt winstaangiftes. Je onderhoudt contact met de klant bij het optimaliseren van de financiële administratie en biedt ondersteuning aan de klantbeheerders en adviseurs bij adviesvraagstukken. Tot slot houdt je je bezig met de actuele cijfers via het Alfa Management Paneel.

Wat heb je nodig in deze functie?

  • Je hebt een afgeronde HBO diploma accountancy, bedrijfseconomie of agrarische bedrijfskunde

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

  • Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat

  • Affiniteit met- en kennis van de agrarische en mkb sector

  • Je bent communicatief vaardig en klantgericht

Meer weten over deze vacature?
Ga naar Assistent accountant agrarisch/mkb - Alfa Accountants en Adviseurs (werkenbijalfa.nl) en lees alles over onze mooie organisatie . Heb je vragen of ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar campus@alfa.nl of stuur een open sollicitatie in via Solliciteren - Open sollicitatie - Werken bij Alfa.  We ontmoeten je graag!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel