Junior assistent accountant (duaal) in Zwolle

Company
Alfa accountants en adviseurs
Type
Vacancy
Location
Zwolle
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Junior assistent accountant (duaal) in Zwolle

De start van je carrière is aangebroken. Je gaat ervaring opdoen en het geleerde in de praktijk toepassen. Je hebt wat te bieden, maar wilt ook graag leren. Als junior assistent accountant in Zwolle krijg je daar volop de ruimte voor.

Wat ga je doen als junior assistent accountant?

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar een enthousiaste duale student die ons cluster wil komen versterken. Bij Alfa ben je als duaal student vanaf de eerste werkdag volwaardig medewerker en krijg je de kans om direct verantwoordelijkheid te nemen. Het is aan jou om te laten zien dat je deze verantwoordelijkheid kan en wil dragen.

Als junior assistent accountant werk je in teamverband aan vraagstukken van de klant. Je stelt de jaarrekening op, werkt de balans bij en stelt de winst- en verliesrekening op. Zo ontzorg je de klant in de financiële administratie. Mochten er onvolledigheden in de administratie zijn, dan neem je contact op met de klant om deze op te lossen.

Wat heb je nodig in deze functie?

  • Je hebt een leergierige houding en neemt verantwoordelijkheid;

  • Je hebt interesse in de samenstelpraktijk;

  • Je hebt affiniteit met ICT en ziet uitdaging in verdere digitalisering;

  • Je bent communicatief vaardig.

Meer weten over deze vacature?

Ga naar Junior assistent accountant (duaal) - Alfa Accountants en Adviseurs (werkenbijalfa.nl) en lees alles over onze mooie organisatie. Heb je vragen of ben je enthousiast? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar campus@alfa.nl of stuur een open sollicitatie in via Solliciteren - Open sollicitatie - Werken bij Alfa.  We ontmoeten je graag!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel