Accountancy Stagiair

Company
Eshuis Accountants en Adviseurs
Type
Internship
Location
Groningen
Sector
Accountancy
Required language
Dutch

Description

Ieder half jaar zoeken wij voor onze Controlepraktijk in Groningen, Almelo, Enschede en Amersfoort een stagiair hbo Accountancy.

Wanneer is deze stage iets voor jou?

  • Je wilt je verdiepen in het uitvoeren van controlewerkzaamheden van jaarrekeningen op een zo efficiënt mogelijke wijze;

  • Je wordt graag betrokken in het traject om de controleopdracht voor te bereiden, denk hierbij aan het opzetten van het plan van aanpak, werkprogramma en het maken van de werkverdeling;

  • Je wil er graag voor zorgen dat bevindingen op een juiste, volledige en nauwkeurige manier worden weergegeven in het digitale klantdossier;

  • Je wil graag proactief aan de slag om (rest-)risico’s en aanvullende adviesopdrachten te bespreken met jouw collega’s.

Wat bieden we jou?

We bieden je een vaste begeleider binnen Eshuis die je wegwijs maakt binnen onze organisatie. Je begeleider is je vaste aanspreekpunt en deze ondersteunt je bij verschillende projecten. Bij Eshuis staat talentontwikkeling centraal. Wij gaan dan ook uit van jouw talenten, verantwoordelijkheden en toegevoegde waarde aan de organisatie. Al vroeg in jouw carrière kun je hier mee beginnen. Daarom bieden wij bij de start van jou stage een Talentanalyse-test aan.

Voor je inzet ontvang je een stagevergoeding van € 650,- bruto per maand op fulltime basis.

Wat breng jij mee?

  • Je zit in het 3e of 4e jaar van een hbo-/wo-opleiding Accountancy;

  • Je hebt interesse in de Audit;

  • Je bezit over uitstekende communicatieve vaardigheden;

  • Je bent nauwkeurig, kritisch en proactief.

Kennismaken?

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dan maken wij graag kennis met jou! Reageer door ons een mail te sturen met je CV en een korte motivatie. Dit kan naar hr@eshuis.com.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Marit van der Linde (Corporate Recruiter) op 06-45208619. Heb je vragen over de inhoud van de vacature? Dan kun je contact opnemen met Sietse Hofsteenge (Partner Audit) op 050-2113660.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel