Business Analyst M&A Transaction Services

Company
Deloitte
Type
Vacancy
Location
Amsterdam,Groningen
Sector
Accountancy, Assurance, Consultancy, Mergers & Acquisitions
Required language
Dutch

Description

Business Analyst M&A Transaction Services

  • Financial Advisory
  • Amsterdam The Edge
  • Master (WO)

Ontwikkel jezelf razendsnel als Business Analyst M&A Transaction Services. Bij Deloitte. 

What impact will you make?

Als Business Analyst M&A Transaction Services werk je samen met de consultants en managers aan projecten. Je verricht diepgaande analyses van de historische resultaten en balanspositie, maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties) van het bedrijf. De onderzoekswerkzaamheden richten zich op alle gebieden waarop het Transaction Services team opereert. Zo zal je met name verantwoordelijk zijn voor financiële analyses en modellen, maar zal je ook assisteren bij offertes en klantenpresentaties.

How do you do this?

  • uitvoeren van financiele Due Dillegence (boekenonderzoek) voor de klant;

  • in kaart brengen van de onderliggende winstgevenheid van een bedrijf;

  • identificeren van financiele risico's.

Be the true you

Natuurlijk communiceer je effectief complexe ideeën en analyses en blijf je altijd scherp op details. Bovenal durf je jezelf te zijn. De ware jij. Met je eigen sterke punten, blik op de wereld en persoonlijkheid. Verder heb jij als Business Analyst M&A Transaction Services:

  • een afgeronde universitaire masteropleiding met een financiële affiniteit;

  • je naast je studie ontplooid op de universiteit, bij een studie-, studenten-, of sportvereniging of in het bedrijfsleven;

  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

(W)here

Jouw expertise deel je met zo'n 90 andere collega's in het Financial Due Diligence-team, ook wel Transaction Services genoemd, dat onderdeel is van Deloitte Financial Advisory. Ons team assisteert de klant bij een fusie of overname van een financial due diligence, waarbij diepgaande analyses gedaan worden van de historische financiële prestaties en positie van het bedrijf maar ook van de toekomstverwachtingen (projecties). Binnen deze afdeling vinden we het belangrijk om jezelf continu te ontwikkelen. Daarom hechten we veel waarde aan innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Bij Deloitte werken we hybride. We combineren werken vanuit huis, bij de klant en op kantoor zo optimaal mogelijk.

Connect your future to Deloitte

We zijn benieuwd naar wie jij bent. Waarin jij verschilt van anderen. Bij Deloitte geloven we dat onze onderlinge verschillen bijdragen aan het beste resultaat voor onze klanten. Stel je aan ons voor en solliciteer op deze vacature.

Solliciteer

Back to top
FSG Vacancies
Cancel