Finance Trainee

Company
Finanxe
Type
Traineeship
Location
Utrecht,Groningen,Zwolle,Arnhem
Sector
Accountancy, Controlling, Financial Management
Required language
Dutch

Description

Het is zover! Je hebt je HBO/WO opleiding Finance & Control of Accountancy (bijna) afgerond en staat aan de start van jouw carrière. Je bent op zoek naar een baan waarin je wordt uitgedaagd en jouw ontwikkeling centraal staat. Je bent klaar om kennis te maken met werkgevers uit jouw regio én wilt je razendsnel ontwikkelen. Dit alles komt samen in het Young Talent Program van Finanxe. Wij bieden jou een uniek programma waarin je werkervaring opdoet, verschillende bedrijven en branches leert kennen en maandelijkse masterclasses bijwoont die bijdragen aan jouw (persoonlijke) ontwikkeling. Deze combinatie maakt dat jij binnen no-time kan doorgroeien tot een ervaren Finance Professional.

Wat ga je doen?

Bij Finanxe ga je aan de slag bij onze klanten. Je mag rekenen op een diversiteit aan uitdagende opdrachten binnen ons netwerk. Een netwerk waarin jij de hoofdrol kan en mag spelen, om zo het verschil te maken! De opdrachten bij onze klanten zijn gericht op accounting, control en procesoptimalisatie. Door het regionale karakter en binding van onze organisatie zijn wij in staat om je bij mooie opdrachtgevers in de regio in te zetten, van een productiebedrijf tot een zorginsttelling of online retailer.

Naast de opdrachten, neem je maandelijks deel aan de Masterclasses en Xperiences van het Young Talent Program. Het programma is onderdeel van onze Finanxe Academy en met zorg en aandacht opgezet. Er is een afwisseling in de ontwikkeling van jouw soft-, social- en business skills. Maandelijks terug in de stoffige schoolbanken? Zeker niet! Je trekt tijdens de workshop bokscoaching écht bokshandschoenen aan, door de Xperiences en bijbehorende business cases leer je ons netwerk kennen en je gaat aan de slag met presenteren onder begeleiding van de Nederlands Kampioen speechen. Klik hier voor meer informatie over het volledige programma.

Functie eisen

Jij begrijpt dat een financial van deze tijd verder kijkt dan de financiële administratie alleen. Je bent in staat om kritisch naar werkprocessen te kijken en draagt ideeën aan om deze processen beter en efficiënter te maken. Jij kan én wil het verschil maken! Jouw sterke persoonlijkheid kenmerkt zich door goede communicatieve skills en de drive om de beste te worden in jouw vakgebied.

Wat verwachten wij van een nieuwe collega.

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding Bedrijfseconomie, Finance & Control of Accountancy.      

 • Flexibiliteit; je gaat aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in Noord Nederland.

 • Je bent proactief, kritisch, gedreven, communicatief sterk en weet hoe je jezelf moet presenteren.

 • Woonachting in de regio Groningen/Drenthe en bereid om te reizen.

 • Je bent fulltime beschikbaar.

Wat bieden wij

 • Een uitdagende, dynamische loopbaan bij een professionele en informele werkgever.

 • Een uniek ontwikkelingsprogramma van een jaar binnen onze Finanxe Academy.

 • Een marktconform salaris.

 • 25 vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld.

 • Een leaseauto

 • Een goede pensioenregeling.

 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

 • Een relevant netwerk en toffe uitjes met je Finanxe collega’s.

Ga jij voor een uitdagende en dynamische start van jouw carrière binnen Finanxe? Start dan als Finance Trainee binnen het Finanxe Young Talent Program!

Wil je meer weten?

Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten? Neem dan contact op met onze Business Consultant Kim Wierenga, via 06-19257880 of k.wierenga@finanxe.nl. We komen graag met jou in contact!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel