Fit Finance Traineeship

Company
Fit Professionals of Finance
Type
Traineeship
Location
Groningen,Zwolle
Sector
Consultancy, Financial Management
Required language
Dutch

Description

Fit Finance Traineeship

Interesse in finance, maar nog geen idee wat je precies wil doen? Benieuwd welke organisatie het best bij jou past? Ontdek het via het Fit Finance Traineeship: een vast contract bij Fit, maar ook de kans om bij verschillende organisaties een kijkje in de keuken te nemen.

WAT WIJ JOU BIEDEN

- Een startsalaris tussen €2.800,- bruto per maand;

- een functie voor 36 tot 40 uur per week;

- vitaliteitsbudget van €600,- bruto per jaar;

- 25 vakantiedagen;

- leaseauto;

- direct een vast contract;

- pensioenregeling via StiPP;

- volledig betaald opleidingstraject gericht op jouw ontwikkeling als professional én financial.

- de mogelijkheid tot onbetaald verlof om te reizen!

WAT JE GAAT DOEN

In het Fit Finance Traineeship word je opgeleid tot een veelzijdige finance professional. Als trainee ben je vast in dienst bij Fit en ga je op interimbasis aan de slag bij verschillende opdrachtgevers om zo te ontdekken welke aspecten binnen de financiële wereld jou het meest aanspreken. Je doet zo veel ervaring op én breidt je netwerk uit.

Leren tijdens het werken

Naast je werkzaamheden op de opdracht volg je maandelijks een training op zowel het gebied van persoonlijke ontwikkeling (60%) als jouw ontwikkeling als financial (40%). Onderwerpen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld time management, gesprekstechnieken, communicatieve vaardigheden, PowerBI en Excel. De trainingen vinden plaats onder werktijd en vaak op één van onze kantoren samen met je collega trainees.

Duur traineeship

Je kunt op ieder moment instromen in het traineeship en direct starten op een opdracht. Je werkt ongeveer één tot twee jaar als trainee aan verschillende opdrachten. Hierna kun je binnen Fit aan de slag als finance professional en je verder ontwikkelen binnen een ander opleidingsprogramma.

Waar je gaat werken

Detachering betekent dat je in dienst bent bij Fit en vanuit daar voor andere bedrijven aan de slag gaat. Je doet binnen allerlei sectoren ervaring op. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag bij het UMCG, PostNL of Iver Wind.

In het traineeship ontwikkel je jezelf richting een functie als bijvoorbeeld (assistent) controller, business controller, financial controller of financieel medewerker. 

Over Fit

Middels het Fit Finance Traineeship maak je de stap van het studentenleven naar het werkende leven. Dit kan best uitdagend zijn en daar helpen we je graag bij! Zo word je tijdens het traineeship (en daarna) begeleid door een business consultant; jouw contactpersoon en degene die je koppelt
aan de juiste opdracht, op basis van jouw interesses en ambities.

Daarnaast organiseren we maandelijks events en leuke uitjes met collega's. Veel van deze activiteiten hebben een informeel karakter waardoor je je collega's goed leert kennen!

WAT JE KUNT

- Minimaal een afgeronde relevante hbo- of universitaire opleiding;

- affiniteit met Finance;

- een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

- een rijbewijs.

Wil je meer weten over ons Traineeship of direct je enthousiasme kenbaar maken? Neem dan contact op met Laura via 06 19 94 49 31.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel