Fiscalisten | Advies- en aangifte praktijk

Company
Afier
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Accountancy, Assurance
Required language
Dutch

Description

Binnen de fiscale praktijken van Afier Belastingadviseurs en Hamelwerth Belastingadviseurs zoeken wij meerdere collega’s die graag in een informele sfeer willen werken voor mooie klanten. We zoeken zowel ervaren als minder ervaren mensen voor versterking van onze adviespraktijk en onze aangiftepraktijk.

Standplaats

Tynaarlo (aan de A28)

Welke fiscale werkzaamheden hebben jouw interesse?

Bij ons kun je de werkzaamheden verrichten die jij graag doet.

  • Wil je je ontwikkelen in een bepaalde richting? Daar is bij ons alle ruimte voor.

  • Ben je starter en wil je een goed begin van jouw carrière? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Heb je al ervaring en ben je benieuwd waarin wij ons onderscheiden van andere werkgevers? We komen graag met je in contact!

Over ons

Afier is een accountants- en advieskantoor met ruim 70 collega’s. Afier Belastingadviseurs verzorgt de fiscale advisering en aangiften voor met name MKB bedrijven en hun DGA’s in regio Noord-Oost Nederland.

Hamelwerth Belastingadviseurs is een specialistengroep van Afier. Hamelwerth Belastingadviseurs adviseert vermogende ondernemers en ondernemende vermogenden.

Ons motto is ‘Mensen voor cijfers’. Dit betekent dat de focus altijd ligt op goede contacten onderling met collega’s, met  klanten en relaties.

Wat bieden we jou?

  • Een professionele werkomgeving waar je kennis en vaardigheden verder worden ontwikkeld.

  • Een prettige werksfeer in een bedrijf met een enthousiast en betrokken team, waar ook regelmatig tijd en ruimte is voor leuke teamuitjes.

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden.

Kennismaken?

Wil je kennis met ons maken? Neem dan gauw telefonisch contact op of stuur een whatsapp berichtje naar Rolf Smid via 06 – 233 79 742.

Back to top
FSG Vacancies
Cancel