Junior RA | Accountant in opleiding

Company
Afier
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Accountancy, Assurance
Required language
Dutch

Description

Weet jij goed de weg in de controle van financiële en niet-financiële informatie? Ben jij een student met een lopende masterstudie of zelfs al afgestudeerd en sta je aan de vooravond van de executive master? Kom dan bij Afier voor leuk en zinvol werk als accountant in opleiding in een informele en collegiale werkomgeving. Uiteraard houden we goed rekening met jouw werk-studie-privé balans!

Afier is een accountants- en advieskantoor met ruim 70 collega’s. Vanuit ons kantoor in Tynaarlo (aan de A28) bedienen we een breed palet aan klanten in met name het noorden en oosten van het land. Van startups tot gevestigde namen en van familiebedrijven tot publieke instellingen. We zijn actief in het MKB-segment maar ook bij productiebedrijven, IT-bedrijven, zorg- en onderwijsinstellingen en sociale en culturele organisaties.

Ons motto is ‘Mensen voor cijfers’. Dit betekent dat de focus altijd ligt op goede contacten onderling met collega’s, met klanten en relaties.

We zijn innovatief in de financial audit (specialisten rondom data-analyse en IT-auditing zijn altijd binnen handbereik), maar ook op het vlak van de nieuwe controles. Bij alle klanten zijn wij gestart met stimuleren van ESG-assurance en brengen we sociale en maatschappelijke onderwerpen in het kader van de jaarrekeningcontrole onder de aandacht.

Wij bieden jou

  • Een goed salaris op basis van de SRA-benchmark

  • Fulltime of parttime contract

  • 35 vakantiedagen (op fulltime basis) en daarmee ruim 10 boven de benchmark

  • Aandacht voor teambuilding met diverse borrels, activiteiten en uitjes

  • Planning die rekening houdt met jouw studie

Werken bij Afier staat voor

  • Persoonlijke ontwikkeling

  • Collegialiteit en samenwerken

  • Eigen verantwoordelijkheid nemen

  • Goede arbeidsvoorwaarden

Studie en ontwikkeling

Je ontvangt volledige vergoeding van de studie op jaarbasis, je studie ontwikkeling wordt jaarlijks besproken. Verder is hierop de standaard studiekostenregeling van Afier van toepassing. Studie-uren zijn 50% Afier en 50% investering van medewerker.

Spreekt deze functie jou aan?

Stuur dan jouw CV met motivatie naar werkenbijafier@afier.com of gebruik het formulier op onze website. Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Marjan Bijstra op telefoonnummer: 0592 – 53 09 53. We maken graag kennis met je!

Back to top
FSG Vacancies
Cancel