Assistent Accountant RA

Company
RSM
Type
Vacancy
Location
Amsterdam
Sector
Accountancy, Controlling
Required language
Dutch

Description

Herken jij je in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit? Dan zoeken we jou!

Dit is jouw functie

Je gaat aan de slag voor verschillende opdrachtgevers in verschillende branches in het grotere MKB. Je werkt als Assistant Accountant in een team met Junior en Senior Assistant Accountants. Dit doe je grotendeels bij de klant. Begeleiding en ondersteuning krijg je van de Supervisor.

Dit is jouw team

Ons Accountancy & Adviesteam in Amsterdam bestaat uit ongeveer 32 collega’s. Ons team is hecht en divers. We vinden het belangrijk om van elkaar te kunnen leren zodat we naast onze zakelijke doelen ook onze persoonlijke doelen kunnen bereiken Wij vinden het belangrijk dat we elkaar helpen en van elkaar leren, maar dat we daarnaast ook leuke activiteiten met elkaar ondernemen.

Onze klantenportefeuille is een afspiegeling van het bedrijfsleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klanten op nationaal en internationaal niveau, familiebedrijven en private equity.

Dit is jouw werkplek

RSM Amsterdam bevindt zich op een unieke locatie in Amsterdam Noord op de bruisende NDSM-werf, met uitzicht over het IJ. Kantoor Amsterdam is goed te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer. Wil je een keer met een origineel vervoersmiddel naar werk komen? Pak dan de pont vanaf Amsterdam Centraal, heerlijk om de dag op het water te starten. In Amsterdam werk je samen met ongeveer 100 collega’s van de afdelingen Tax, Accountancy en M&A.

Dit is jouw profiel

Jij bent doortastend en deskundig. Jij beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling en hebt hierdoor inzicht in de problematiek van de ondernemer.

Als Assistent Accountant herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent startend of hebt maximaal 4 jaar werkervaring (Afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Accountancy) of volgt vanuit het VWO het RA traject;
  • Bezig met de RA-opleiding of hebt ambitie om de RA-opleiding te volgen;
  • Je bent een teamplayer;
  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en je bent maatschappelijk betrokken.

Dit bieden wij jou

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede (arbeids)voorwaarden, waaronder:

  • Hybride werken: Je hebt de mogelijkheid om het werken op kantoor af te wisselen met thuiswerken.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden: Je krijgt van ons een Individueel Keuzebudget (IKB), mobiliteitsregeling, vitaliteitsbudget en pensioenregeling.
  • Ontwikkelmogelijkheden: Je krijgt bij ons de kans om continu te blijven groeien via onze jaarlijkse RSM Academy en onze online leeromgeving. Wij bieden een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen.
  • Evenementen We organiseren jaarlijks een zomerfeest, wintersport en onze WOW-dag voor nieuwe collega's.
  • Onboarding: Wij  zorgen voor een goede start van jouw nieuwe baan. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand aan jouw eerste werkdag.

Geïnteresseerd?

Solliciteren, meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact op met Noa Dekker, onze Campus Recruiter:
Contactpersoon: Noa Dekker
Telefoon: 06 27 09 22 36
E-mail: ndekker@rsmnl.nl

Als je bij ons solliciteert

Om bij ons te solliciteren vragen wij allerlei informatie, zoals je geboortedatum, opleidingsniveau en werkervaring. Je zet deze gegevens bijvoorbeeld in een sollicitatiebrief of curriculum vitae. Als wij jou niet in dienst nemen, verwijderen wij al deze gegevens uiterlijk vier weken na afloop van de sollicitatieprocedure en bewaren we ze als je wel bij ons in dienst komt. Als we jou niet aannemen, kunnen we je vragen of we je gegevens langer mogen bewaren. Bijvoorbeeld omdat er op een later tijdstip misschien een andere baan voor jou vrij komt. Als je ons toestemming geeft, bewaren we jouw sollicitatiegegevens maximaal een jaar na afloop van de sollicitatieprocedure. Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van onze kernwaarden onafhankelijk en integer, een ‘Verklaring Omtrent het Gedrag’ (VOG)*. Daarnaast doen wij een Google achtergrondcheck. De kosten van de VOG worden door ons vergoed. Bewaar daarvoor wel de originele bon. Meer informatie over de VOG kun je vinden op www.rijksoverheid.nl. 

Solliciteer

Back to top
FSG Vacancies
Cancel