Junior IT Auditor

Company
RSM
Type
Vacancy
Location
Eindhoven
Sector
Accountancy, Audit
Required language
Dutch

Description

Ben jij net afgestudeerd en wil jij samen met ons de IT Audit afdeling verder uitbouwen? Bij ons krijg jij de kans om kennis en ervaring op te doen binnen een snelgroeiende afdeling!

DIT GA JIJ DOEN

Als Junior IT Auditor ga je samen met een ervaren IT Auditor op pad waar je onder andere ondersteuning biedt bij controleopdrachten en het (zelfstandig) uitvoeren van IT audit opdrachten. Je verzamelt gegevens voor het uitvoeren van data analyses en onderhoudt contacten met de cliënt voor zover gegevens nodig zijn voor de uitvoering van de opdracht. RSM heeft een breed scala aan klanten, zowel profit als non-profit en nationaal als internationaal. Je werkzaamheden voer je zelfstandig uit of samen met een IT Auditor.

De standplaats is niet enkel gebonden aan Eindhoven, maar is ook mogelijk op een van onze andere vestigingen.

DIT BEN JIJ

Jij bent proactief en een teamplayer met goede kritische zin. Jij heb een professioneel kritische instelling en kan goed risico’s inschatten, waarbij ICT geen geheimen kent voor jou.

Als Junior IT Auditor herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Een (bijna) afgeronde HBO/WO Studie Information Management, (Technische) Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie;

  • Ben jij bereid om de studie tot IT-auditor te volgen (RE en/of CISA);

  • Initiatiefrijk, accuraat en stressbestendig;

  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te functioneren

  • Onafhankelijk en beschikkend over een ‘rechte rug’;

  • Je herkent jezelf in onze waarde: wij plaatsen kwaliteit boven kwantiteit en daarnaast ben je maatschappelijk betrokken.

DIT BIEDEN WIJ

Bij RSM leer je snel, ontwikkel je je snel en geef je zelf richting aan je carrière. We bieden je een uitdagende, motiverende omgeving waarin je je optimaal kunt ontwikkelen. RSM beschikt over de dynamiek van een snel groeiend bedrijf, heeft de diversiteit en kwaliteit van eigen professionals hoog in het vaandel en kent een goede werksfeer. Daarnaast bieden we je goede arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • Een goede studieregeling: Wij vinden het belangrijk dat jij je ontwikkelt. Daarom bieden wij een goede studieregeling en de mogelijkheid tot het volgen van vaktechnische opleidingen en soft skills-trainingen. In het eerste jaar krijg je de mogelijkheid om jouw CISA certificaat te behalen en later de mogelijkheid om het RE traject te volgen.

  • Onboarding: Wij zorgen voor een goede start van jouw nieuwe job. Zo word jij door onze innovatieve en persoonlijke onboarding app al meegenomen in onze organisatie voorafgaand jouw eerste werkdag.

DIT ZIJN WIJ

RSM is wereldwijd het zesde netwerk van zelfstandige accountancy- en belastingadviesorganisatie met ruim 860 kantoren in meer dan 123 landen en ruim 51.000  professionals. Met 600 professionals verdeeld over 8 vestigingen in Nederland staat RSM midden in de maatschappij. De lokale betrokkenheid, gecombineerd met de regionale expertise en het internationale RSM-netwerk maakt RSM tot een uitstekende sparringpartner voor middelgrote organisaties. Daarnaast beschikt RSM over een eigen Vaktechniek- en Opleidingsbureau. Zo zorgen we er voor dat onze medewerkers kwalitatief hoogwaardige dienstverlening kunnen bieden, klanten spiegelen wanneer dat nodig is, en altijd oog hebben voor de impact die we als RSM in de maatschappij willen hebben. Meer informatie over werken bij RSM vind je via Wij zijn RSM.

JIJ X WIJ

Spreekt deze functie je aan of wil je meer informatie? Stuur je vraag via onderstaand Whatsapp nummer of neem contact op met:

Contactpersoon           Sophie Lammers

Telefoonnr. werk           +31682226225

E-mail werk                   slammers@rsmnl.nl

Solliciteren

Back to top
FSG Vacancies
Cancel