The Accountancy Experience

Company
PwC
Type
Vacancy
Location
Utrecht
Sector
Accountancy, Assurance
Required language
Dutch

Description

Join us! 

12 t/m 13 mei 2023

Utrecht

Maak kennis met PwC 

Stel je voor: het is een zonnig weekend in mei. Samen met andere studenten word je een weekend lang ondergedompeld in de wereld van Accountancy. Je maakt een inhoudelijke klantcase, je stelt al je brandende vragen aan PwC’ers en uiteraard maak je ook veel plezier. Zie je het al voor je? Geef je dan uiterlijk 7 mei 2023 op voor ons tweedaagse evenement: The Accountancy Experience.

Voor wie? 

Zit jij in het laatste jaar van je bachelor of master en overweeg je een toekomst in Audit? Dan is dit weekend écht iets voor jou. Ga met ons mee naar Utrecht en ontdek of jouw toekomst in accountancy ligt!

Ontdek de toekomst van Audit

De ontwikkelingen in de wereld om ons heen en binnen Audit volgen elkaar snel op. Vanaf 2023 zijn bedrijven bijvoorbeeld verplicht om in hun bestuursverslag ook een Corporate Social Responsibility (CSR) gedeelte op te nemen. Andere ontwikkelingen binnen Audit zijn blockchain, cryptocurrency, artificial intelligence en internet of things. Deze uitdagingen bieden mogelijkheden waarop PwC anticipeert zodat wij continu onderdeel blijven uitmaken van de vooruitgang. Ontdek samen met ons hoe we maatschappelijke waarde kunnen blijven creëren en de samenleving samen verder helpen.

Van klantcase tot sparringpartners

Tijdens de Accountancy Experience krijg je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan onze professionals; van associate tot partner. Zij geven je het nodige inzicht en coachen je op individueel niveau om het beste uit jezelf te halen. Je werkt samen met andere ambitieuze studenten aan een real-life case. Tijdens de course werk je nauw samen met andere studenten aan verschillende onderscheidende audits. Verder speel je een rollenspel en verdiep je je in verschillende tools die PwC gebruikt om controles efficiënter te laten verlopen. Uiteraard is gedurende het weekend voldoende tijd voor zowel leerzame als gezellige activiteiten en blijf je slapen in The Anthony Hotel te Utrecht.

Ervaar de sfeer van PwC

Ons Accountancy Experience Weekend geeft je een beeld van hoe het werken bij PwC is als auditor. Ook ervaar je waar wij veel waarde aan hechten: samenwerking, diversiteit en een informele werksfeer.

Solliciteer nu!

Ben je enthousiast en wil je graag alle in’s en out’s ervaren van het accountancy vak? Klik dan op de knop en verzeker jezelf van een plek! Meld je uiterlijk 7 mei 2023 aan of neem contact op met één van onderstaande recruiters.

Meld je hier aan

Contact

Heb je vragen? Neem dan contact op met één van onderstaande recruiters.

Jacomijn van der Togt
Campus Recruiter
Audit & Assurance
+31 6 41 31 60 24
jacomijn.van.der.togt@pwc.com

Carmen Schraven
Campus Recruiter
Audit & Assurance
+31 6 38 19 47 31
carmen.schraven@pwc.com

Back to top
FSG Vacancies
Cancel