Junior/Medior Controller

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Controlling, IT, Management
Required language
Dutch

Description

Met een omzet van meer dan 400 miljoen euro beheers je de financiën van één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Je hebt contact met externen, waaronder de bank en adviseurs, en je draait je hand niet om voor een ingewikkeld Excel-bestand. Je streeft naar nauwkeurigheid en perfectie en neemt niet genoegen met minder.

Bij Belsimpel werken we niet met junior/medior titels maar kijken we altijd naar je ervaring en skills om te zorgen dat jij de functie krijgt die daar het beste op aansluit. In de vacature worden deze titels enkel gebruikt om te laten weten voor welke instapniveaus de vacature beschikbaar is. 

Ben je geïnteresseerd in deze vacature maar heb je nog geen ervaring op het gebied van Finance & Control? Bekijk dan ons Traineeship Finance & Control.

Wat doe je als Junior of Medior Controller?

Als Junior of Medior Controller zorg je ervoor dat financieel alles op rolletjes loopt en werk je o.a. mee aan het opstellen en analyseren van de maandrapportages, het opmaken van de jaarrekening en uiteenlopende projecten. Waar je bij veel andere bedrijven eerst alleen taken voor een specifiek onderdeel van de boekhouding krijgt, word je bij ons vanaf het begin af aan gelijk betrokken bij alle facetten van de control afdeling. Zo ben je vanaf het begin aanwezig bij de gesprekken met de accountants en de Belastingdienst.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent een expert met Excel en bent superfanatiek. Je bent gek op cijfers en wilt precies weten hoe het bedrijf in elkaar steekt, maar je overziet ook het totale plaatje. Je hebt oog voor verbeteringen en een sterk analytisch vermogen.

De Finance & Control-afdeling bestaat uit een team van enthousiaste en ambitieuze collega's. Iedereen werkt secuur en heeft een sterke drive om alles tot in de details te verzorgen. Naast het contact binnen je eigen team, heb je veel contact met bijna alle andere teams binnen de organisatie. Bijvoorbeeld met Team Inkoop: Zij maken de jaarafspraken met grote leveranciers, smartphonefabrikanten en providers, die in de financiële rapportages moeten worden verantwoord. Maar ook heb je veel contact met de verscheidene Marketingteams, Team Winkels Support en natuurlijk Jeroen en Jeroen, de oprichters van Belsimpel. Je krijgt daardoor al snel een goed beeld van wat er allemaal binnen het bedrijf gebeurt.

Zo kan je dag eruitzien

Je dag begint met de weekstart met het team. Hierbij worden de dag- en weekplanning besproken. Dan begin je aan je eerste to-do-punt: je gaat door de lijst met te betalen inkoopfacturen en zet de betaling klaar in de bank. Hierna loop je langs Lisa van Marketing, omdat ze een vraag had over de marketingkosten van de komende maand. Met een verse kop koffie die Lisa voor je heeft ingeschonken, ga je bezig met de voorbereiding van een call met een provider in de middag. Vlak voor de pauze staat eerst nog de wekelijkse meeting met Jeroen en Jeroen gepland. Hier bespreken jullie de voortgang van ieders to-do-punten en de zaken die opvielen in de weekrapportage. Alles komt aan bod: sales, marketing, liquiditeit, debiteuren en HRM.

Tijdens de lunch ga je met je team naar de GoBistro, onze eigen kantine met vers belegde broodjes. Na de pauze heb je een call met een grote provider, om tot een settlement te komen over langlopende claims. Je neemt hierin de lead, je hebt alles immers tot de puntjes uitgezocht! Na de call maak je een start met de voorbereiding op de BTW-aangifte. Als dat is gedaan, loop je met een koud blikje cola naar de wekelijkse vergadering met Tom van Inkoop. Hierin bespreken jullie de deals die zij hebben gemaakt, zodat je deze in onze financiële administratie kunt verwerken. Als je je jas aantrekt, daagt Lianne je uit voor een potje tafeltennis. Dat kun je niet weigeren, dus voordat je naar huis gaat speel je een fanatiek potje. Ook vandaag heb je Lianne verslagen, dus jij staat nog steeds aan de top!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >600 fanatieke collega's.

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt een masterdiploma, bij voorkeur in de richting van Finance, Controlling of Accountancy.

  • Je hebt minstens twee jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

  • Jij houdt van Excel en Excel houdt van jou, je bent dan ook analytisch ijzersterk.

  • Vrienden omschrijven je als kritisch, maar ook als enthousiast, nieuwsgierig en ondernemend.

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Solliciteer nu

Gomibo Woodstock

Ben jij er volgend jaar ook bij?

Back to top
FSG Vacancies
Cancel