Open Sollicitatie

Company
Belsimpel
Type
Vacancy
Location
Groningen
Sector
Controlling, IT, Management
Required language
Dutch

Description

Durf het avontuur aan te gaan.

Op zoek naar een specifieke functie die niet in de lijst staat? Of weet je niet zeker welke van die twee topvacatures beter bij je past? Solliciteer op eigen initiatief. Je bent meer dan welkom.

Wat ga je doen?

Dat is de vraag! Hier kun je solliciteren zonder een specifieke functie te kiezen. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je niet meteen een passende vacature ziet staan, of dat je juist twijfelt tussen twee vacatures. Vul het sollicitatieformulier volledig in, want dan krijgen we een goed beeld van wie je bent, wat je zoekt, wat je interessant vindt en over welke skills je beschikt. Dan weten wij welke functie hier het beste bij zou passen! 

Hoe kan je dag eruit zien?

Dat hangt ervan af waar je terecht komt. We garanderen je een gezellige werksfeer met enthousiaste en ambitieuze collega’s. Elke collega heeft impact op lopende projecten en de groei van ons bedrijf. Eigen inbreng en ideeën juichen we hier enthousiast toe. Drink je op vrijdagmiddag met ons een borrel aan de bar? 

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris, speciale Belsimpel Benefits, een gunstige pensioenregeling en 25 vakantiedagen per jaar bieden we ook:

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >600 fanatieke collega's.

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Ambitie is jouw bijnaam.

  • Je zoekt een baan die perfect bij jou past of vindt meerdere banen interessant.

  • Je deinst niet terug voor een uitdaging.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Festival

Ben jij er volgend jaar ook bij?

Back to top
FSG Vacancies
Cancel