Specialist B2B

Company
Belsimpel
Type
Part-time job
Location
Groningen
Sector
Controlling, IT, Management
Required language
Dutch

Description

Speel een sleutelrol in onze groei

Ook voor bedrijven en organisaties is Belsimpel een aantrekkelijke leverancier als het om telecombenodigdheden gaat. Gelukkig weten onze specialisten van team Zakelijk hier feilloos op in te spelen. Omdat jij de spin in het B2B-web van Belsimpel bent zorg jij er voor dat ook onze zakelijke klanten altijd een perfecte ervaring bij ons krijgen.

Wat doe je als Specialist B2B?

Bij team B2B ben je verantwoordelijk voor al het contact met onze zakelijke klanten. Denk hierbij aan kleine bedrijven en ZZP’ers, maar ook grotere klanten zoals gemeentelijke instanties. Veel zakelijke klanten vinden ons een interessante partij om producten in te kopen voor zowel doorverkoop of eigen gebruik. Bovendien zorg je ervoor dat we in contact komen met potentiële klanten die nog niet bekend zijn met onze service, zo ben je direct verantwoordelijk voor onze groei op de zakelijke markt. Ook ben je een ster in het onderhouden van relaties: het is bijvoorbeeld belangrijk om het contact warm te houden met onze zakelijke klanten en daarvoor ben jij het eerste aanspreekpunt!

Als accountmanager sta je sterk in je schoenen. Je bent stressbestendig, schakelt snel tussen verschillende partijen en voelt wensen van klanten feilloos aan. Doordat je secuur te werk gaat, voorzie je de klant altijd snel en efficiënt van de juiste informatie. Daarnaast coördineer jij de grootste deals en zorg je voor een perfecte afhandeling. Jij bent er mede verantwoordelijk voor dat de B2B-tak van Belsimpel jaarlijks tientallen miljoenen omzet.

Omdat je altijd goed op de hoogte moet zijn van de meest actuele prijzen, voorraadstanden en levertijden ben je onderdeel van Team Inkoop. Hier zitten een aantal van de meest ervaren collega's van Belsimpel bij en ook jij krijgt volop verantwoordelijkheden. Bovendien heb je veel contact met Jeroen en Jeroen, en met dank aan ons open kantoor en regelmatige activiteiten leer je ook je andere collega's snel genoeg kennen.

Zo kan je dag eruit zien

Je begint de dag met een goede kop koffie die Wieke voor je gezet heeft. Vervolgens ga je de zakelijke inbox bijwerken. Je hebt onder andere mail van een klant die 60 iPhones heeft besteld en hij vraagt zich af wanneer ze binnenkomen. Je controleert het meteen en je hebt goed nieuws voor hem: ze worden vandaag geleverd! Je reageert op de rest van de mails die je hebt ontvangen en belt nog een aantal klanten om te vragen of je nog iets voor ze kunt betekenen. Vervolgens is het tijd voor je wekelijkse vergadering met team Zakelijk en één van de Jeroenen. Jullie hebben een discussie over hoe het kortingssysteem het beste geregeld kan worden. Jeroen vraagt aan jou en je team wat jullie zouden doen wanneer je eigenaar zou zijn van Belsimpel. Je noteert als actiepunt voor deze week om hier eens goed over na te denken en om vervolgens je ideeën te delen met het team tijdens de volgende weekmeeting. 

Wanneer jij de vergaderruimte uitrolt, staan je collega's al met hun jassen aan op je te wachten om traditiegetrouw een lekkere hap te scoren op de Grote Markt – het is immers Snack Friday. Wordt het vandaag een warm broodje beenham? Of ga je toch voor een gebakken visje? Wanneer je na de pauze weer bij je bureau zit, gaat de telefoon: een potentiële klant! Hij wil een grote bestelling plaatsen en vraagt of je een offerte kunt opstellen, maar heeft van een andere partij al een offerte gekregen. Samen met inkoper Arjen bekijk je de huidige marktprijs en leg je een mooie offerte neer. Vervolgens bel je vijf nieuwe klanten op, om ze een warme introductie te geven bij Belsimpel Zakelijk.

Aan het einde van de dag check je of alle orders van onze grootste klanten netjes de deur uit zijn gegaan, waarna je nog blijft hangen voor de VrijMiBo en een rondje tafeltennis samen met je collega’s van het team, dat je wint. Wat ben je ook een winnaar. Lekker gewerkt vandaag!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >600 fanatieke collega's.

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor of masteropleiding en volgt bij voorkeur een bedrijfskundige opleiding.

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

  • Je bent gestructureerd en weet goed overzicht te behouden.

  • Je bent commercieel sterk, maar geen gladde verkoop. De nadruk ligt bij Belsimpel meer op de relatie dan op harde verkoop. Relaties opbouwen en onderhouden is dan ook jouw tweede natuur.

  • Je bent stressbestendig, werkt overzichtelijk en efficiënt.

Solliciteer nu

Heb je vragen over deze vacature, dan kun je altijd contact opnemen met onze Talent & Recruitment Specialisten. Zij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 9:00 en 17:30 op het telefoonnummer 050-2113856. Je kunt ook een mail sturen naar werken@belsimpel.nl.

Wil je weten hoe het sollicitatieproces eruit ziet? Klik dan hier. 

Gomibo Woodstock

Ben jij er dit jaar ook bij?

Back to top
FSG Vacancies
Cancel