Category Manager Tech Enhancements

Company
Belsimpel
Type
Part-time job
Location
Groningen
Sector
Controlling, IT, Management
Required language
Dutch

Description

Speel een sleutelrol in onze groei

Op het gebied van smartphones zijn we inmiddels de allergrootste van Nederland, maar op het gebied van smartphone-accessoires en gerelateerde technologieën valt nog een hele hoop te winnen! Denk aan smartphonecases, opladers, screenprotectors, maar ook aan grotere en duurdere accessoires als AirPods, Smartwatches of koptelefoons. Inmiddels verkopen we jaarlijks al honderdduizenden accessoires, maar vanwege de uitbreiding van ons magazijn hebben we tien keer zoveel ruimte als eerst om producten op te slaan. Hierdoor kunnen we een nieuwe uitdaging aangaan: namelijk de grootste worden in de verkoop van accessoires en enhancements. Draag jij je steentje hieraan bij?

Wat doe je als Category Manager Tech Enhancements?

Samen met je team ben jij verantwoordelijk voor het technische accessoire assortiment, van strategie, daadwerkelijke inkoop, monitoring tot rapportage. Standaard hebben we rond de 600 verschillende telefoons in ons assortiment en elk unieke toestel heeft natuurlijk bijbehorende accessoires. Denk alleen al aan verschillende kleuren telefoonhoesjes, iets waarmee je je voorraad eindeloos kunt uitbreiden. Daarnaast verkopen we nog vele andere producten, zoals headsets, smartwatches en portable speakers. Het inkopen hiervan moet echter op een slimme manier gebeuren, en hoe slimmer, hoe groter de kans dat Belsimpel ook hierin de belangrijkste partij wordt.

In deze functie ga jij zelfstandig al onze accessoires & tech enhancements inkopen. Op basis van prijzen van concurrenten, verkoopcijfers en de actuele voorraadstatus bepaal jij hoeveel je in wilt kopen bij welke partij. Je hoeft hierbij niet in onderhandeling, maar kijkt puur naar de gunstigste partij om in te kopen aan de hand van prijslijsten en webshops. Daarbuiten ga jij aan de slag met het analyseren van de markt. Welke merken koptelefoons verkoopt de concurrent? Dit leg je naast onze lijst om zo te bekijken of er nog merken zijn die we aan ons assortiment toe moeten voegen. Ook houd je Tweakers nauw in de gaten en kijk je wat er bovenaan komt te staan in Google als je zoekt op een bepaalde accessoire.

Naast het scherpe inkopen denk je na over strategieën om Belsimpel als verkopende partij hierin nog interessanter te maken. Om die reden haak je ook aan bij de wekelijkse teammeeting, waar ook de directie vaak bij aanwezig is. Qua cross selling gaat het al erg goed met de verkoop van accessoires, maar op het verkopen van losse producten valt nog veel winst te behalen. Hoe ga je dat aanpakken? Jij bent, samen met twee fulltime collega’s en nog een aantal parttimers in je team, degene die hierin de strategie bepaalt en zorgt dat we de nummer één worden. 

Zo kan je dag eruit zien

Als je op werk komt heeft Laurens de koffie al voor je klaar gezet. Jullie werken vandaag samen, leuk, want dat was alweer even geleden! Je kletst daarom bij over zijn vakantie terwijl je je computer opstart. Terwijl Romée binnenloopt roept Sander jullie bij elkaar voor de dagstart. Jouw ochtend staat in het teken van het regelen van de inkoop van smartphonecases, waarna jouw middag gevuld zal zijn met meetings en projecttijd.

Je gaat gelijk aan de slag met het inkopen, hiervoor check je eerst de prijzen bij de concurrenten. Terwijl je op twee beeldschermen statistieken hebt staan zorg je dat je op je derde scherm al het inkoop werk kunt doen. Je zorgt ervoor dat de voorraad voldoende wordt aangevuld, zodat er weer flink wat kan worden verkocht!

In de weekmeeting na de lunch wil je graag jouw marktanalyse bespreken. Je hebt een analyse gemaakt voor smartwatches en het bleek dat er nog een aantal goeie merken zijn die wij niet op de radar hadden staan. Je hebt een voorstel gemaakt voor de inkoop daarvan en zag terloops ook dat deze zelfde merken nog andere interessante accessoires aanbieden zoals draadloze koptelefoons. Dit lijkt je een goede aanzet voor een volgende marktanalyse. Je werkt alles uit in één overzicht in Excel, zodat je goed voorbereid bent voor de meeting. Aan het einde van de dag heb je een tweewekelijkse evaluatie met Gijs, uit team Inkoop Hardware. Hij begeleidt je en geeft je tips over hoe je nog scherper kan inkopen. Wel heel veel wijzer loop je jullie meeting uit, je werkt je mail en je to-do bij en sluit de pc af. Vanavond is het teamuitje, dus jullie gaan lekker uit eten met z’n allen!

Wat bieden wij?

Naast een goed salaris en speciale Belsimpel Benefits bieden we ook:

  • Volop doorgroeimogelijkheden. Vanaf dag 1 maak jij het verschil.

  • Werken in hartje Groningen. Op je fiets naar kantoor.

  • Vergroot je (super)krachten. Werk met >600 fanatieke collega's.

  • Unieke werksfeer. Elke week borrels en activiteiten.

Wie ben jij?

  • Je volgt een bachelor of masteropleiding aan de RuG.

  • Je bent 16u per week (of meer) beschikbaar op doordeweekse dagen tussen 9:00 - 18:00.

  • Je bent iemand die deze baan aangaat alsof het beheer van de accessoires het runnen van je eigen winkel is.

Solliciteer nu

Gomibo Kerstfeest

Ben jij er volgend jaar ook bij?

Back to top
FSG Vacancies
Cancel